Haberler

Sivas Belediyespor-Beşiktaş Soyunma Odaları

Beşiktaş Teknik direktörü Şenol Güneş, maçın kötü bir zeminde oynandığını bu nedenle değerlendirecek bir şey olmadığını belirterek, "Benim için antrenman ölçüsü bu maçlardan daha önemli" dedi.

Beşiktaş Teknik direktörü Şenol Güneş, maçın kötü bir zeminde oynandığını bu nedenle değerlendirecek bir şey olmadığını belirterek, "Benim için antrenman ölçüsü bu maçlardan daha önemli" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda deplasmanda karşılaştığı Sivas Belediyespor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş değerlendirmelerde bulundu. Bugün de maçın kötü bir zeminde oynandığını belirten Güneş, teknik ve taktik açıdan bu nedenle söylenecek bir şey olmadığını ifade etti. Osmanlıspor maçından sonra da sahalar ile ilgili eleştirilerde bulunduğunu hatırlatan Güneş, "Benim kastım sahaların düzeltilmesi. Ankara'da da aynı şeyi söyledim ama farklı algılandı. Melih Beyi'in futbola olan sevgisini biliyorum. Kastım kötülemek değildi, futbolun daha iyi şartlarda oynanması" dedi. Maçta oyuncuların saha nedeni ile zorlandıklarını belirten Güneş, "Oyuncu bir gidiyor dönemiyor. Çok dönse diz veya bilek gidecek, frenlemeye çalışıyor. Gayretli olan arkadaşlar vardı. Sakatlık vermeden kart görmeden çıkalım demiştim. Maalesef bir oyuncu kaybettik. Onun dışında 3 puan aldık. Ama bu maçta oyuncuları değerlendirmeye almam. Benim için antrenman ölçüsü daha fazladır bu tip maçlara bakarsak" dedi.

Maçta kendisine yönelik taraftar tepkileri konusunda da açıklama yapan Güneş, "Canları sağolsun. İnsanımızı seviyoruz. Genel kültürümüz ile insani kültürümüz eşleşiyor. Bana eleştirilerde haklı taraflar varsa daha iyisini yapmaya çalışırım. Makam mevki şöhret beni değiştirmez. Üslubum aynıdır. Niyetim iyi niyettir. Türk futboluna bu kadar hizmet ettim. Futbola hizmet etmeye çalışıyorum. Özür de diledim. Ama hepsinin canı sağolsun." dedi.

Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Zafer Turan ise, saha şartlarının sıkıntılı olduğunu, tek sevinçlerinin sakatlık olmadan maçın tamamlanması olduğunu belirterek, "İyi başladığımızı müsabakaydı. 10 kişi kaldıktan sonar Beşiktaş'a karşı oynamak kolay değildi. Buna rağmen pozisyonlarımız da vardı. Keyifli bir müsabaka oldu. Grupta puanla tanışamadık ama 4 maç daha var. Amacımız onlardan puan alıp Sivas kentini en iyi şekilde temsil etmek" dedi. Maçın kırılma anının 14'üncü dakikada gördükleri kırmızı kart olduğunu ifade eden Turan, "11'e 11 olsa belki daha iyi olabilirdik. Hakem takdir hakkını öyle kullandı. Sivas'tki şartlar bu şekilde. Kışın 2-3 ay bu saha ortamında antrenman yapıp, maç yapıyoruz. Her iki takım adına kolay değil. Beşiktaş kaliteli bir takımla çıktı, ama çok birşey ortaya koyamadılar. Sadece mücadele oldu. Sevindirici olan her iki takım adına da sakatlığın olmaması" dedi. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şenol Güneş Beşiktaş Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title