Haberler

Sivas Belediyes Başkanı Sami Aydın Açıklaması

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivas’ın büyükşehir olma yolunda olduğunu söyledi.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivas'ın büyükşehir olma yolunda olduğunu söyledi.

Sivas'ın büyükşehir olması için il merkezinde yaptığı çalışmaları aralıksız sürdüren Başkan Aydın, Zara, İmranlı, Akıncılar, Koyulhisar ve Suşehri Belediye başkanlarını makamlarında ziyaret ederek devam çalışmalarına devam etti.

İlk olarak Zara Belediye Başkanı Sait Ahmet Pala'yı makamında ziyaret eden Başkan Aydın, seçimlerde büyük bir başarı gösteren Zara Belediye Başkanı Pala'ya görevinde başarılar dileyerek, "Biz Sivas'ı bir bütün olarak görüyoruz. Büyüme sadece il merkezinde olmayacak ilçelerimizle beldelerimizle Sivas bir bütün ve bu noktada Zara yetiştirdiği değerlerle çok önemli ilçelerimizden bir tanesi" dedi.

Başkan Aydın daha sonra İmranlı Belediyesi'ni ziyaret etti. Burada belediye Başkanı Pehlül İşleyen ile görüşen Başkan Aydın, "İmranlı Belediye Başkanımız seçimden sonra partimize geçti. Kendisine hem görevinin hem partimizde yer almasının hayırlar getirmesini diliyorum. Başkanımızla AK Parti'nin kurulum aşamasında birlikteydik bundan sonrada yuvasına döndü ve birlikte çalışacağız" diye konuştu.

İmranlı Belediye Başkanı İşleyen'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hizmet aşkımız var bu hizmetinde en iyi şekilde AK Parti vasıtası ile geleceğine inanarak kuruluş sürecinde birlikte olduğumuz partimize geçtik" ifadelerini kullandı.

Başkan Aydın son olarak Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'i makamında ziyaret ederek, Suşehri'nde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akıncılar Suşehri İmranlı Sivas Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

hasan ali:

EE Doğan Ürgüp bey Büyükşehir için çalışma yaptığında neden köstek olundu acaba başka iller 150 bin kişiyi taşıyarak büyükşehir olurken bizim seçtiklerimiz nerede idi 2. 5 milyon Sivaslı var İstanbul da deniyor onların 200 bini getirelemez miydi yoksa ben yaptım mantığımı ön planda Şehirin çıkarlarından, hem büyük şehir olunca başımız göğemi değecek neymiş gelirler artacak tabi artacak saf insanlar tüm vergiler 2 ye 3 katlanacak haliyle de gelir artacak yani esnafı verecek yaşayanı verecek hamalı verecek verecekte verecek fabrikalar yapın istihdamı artırın bırakın büyükşehir sevdasını

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title