Haberler

Sivas Belediye Başkanı Aydın, Paskalya Kutlamasına Katıldı

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Ermeni Koçak ailesinin paskalya kutlamalarına katıldı.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Ermeni Koçak ailesinin paskalya kutlamalarına katıldı.

Şahin ve Herika Koçak'ın Paskalya Bayramı davetini geri çevirmeyen Başkan Aydın'ı eşi Yurdagül Aydın yalnız bırakmazken, Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın'da ziyarette hazır bulundu.

Ziyarette konuşan ev sahibi Şahin Koçak, "Dostluk, kardeşlik nedir, gelsin görsünler, amacımız bu. Sizleri ağırlamaktan çok mutluyuz. Bizleri bayramımızda yalnız bırakmayarak çok mutlu ettiniz" dedi.

Bu özel günü birlikle kutlamak için davet edilmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sami Aydın ise, "Evinizi, sofranızı bize açtınız. Biz de hem sizlerin hem de bu vesile ile Ermeni vatandaşlarımızın Paskalya Bayramını kutluyoruz. Tabi biz bugün sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Bu ülkede yaşayan hangi dile, hangi kültüre mensup olursa olsun tüm vatandaşlarımız birinci sınıf vatandaştır. Sivas özelinde de bu şehirde yaşayan tüm hemşehrilerimiz hizmetin en iyisine layıktır. Sayısı az da olsa Ermeni vatandaşlarımızın bu şehirde yaşaması bizleri mutlu ediyor. Sivas'ta Ermeni vatandaşlarımızın bizden talepleri olduğunda her zaman yanınızda olacağız. Biz hep birlikte Sivas ailesiyiz bizler de sizlerle bu yola çıktık. Paskalya Bayramına bizleri de davet etmenizden çok mutlu olduk" dedi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Özaydın Kadir Aydın Şahin Koçak Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title