Haberler

Sivas Belediye Başkanı Aydın, İftar Sofralarına Konuk Oluyor

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Ramazan ayında her gün bir vatandaşın iftar sofrasına konuk oluyor.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Ramazan ayında her gün bir vatandaşın iftar sofrasına konuk oluyor.

Belediye Başkanı Sami Aydın eşi Yurdagül Aydın ve çocuklarıyla, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu ve eşi, kocasını kaybeden iki çocuğu ile birlikte Fatih Mahallesi'nde yaşayan Hatice Avam'ı evinde ziyaret etti. Burada ev halkı ile bir süre sohbet eden Başkan Aydın çocuklara çeşitli hediyeler verirken iftarı da Avam ailesi ile birlikte gerçekleştirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyet gözlerinden okunan Hatice Avam, "Bugün çok mutlu olduk. Belediye başkanımızı ağırlamak çok büyük bir onur, bizleri çok sevindirdiler, kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Belediye Başkanı Sami Aydın ise, "Geçen yıl başlattığımız çat kapı iftar akşamları bizim için çok özel olmuştu. Farklı aileleri tanıma imkanı bulmuştuk, bu yılda fırsat buldukça bunu yapmaya çalışıyoruz. Bugün de Hatice Hanımı ziyaret ettik, iki çocuğu ile burada yaşıyor, eşini kaybetmiş. Ramazan ayını çok şaşalı programlar yerine aile ortamlarında iftar yapmaktan çok mutlu oluyorum. Bugünde kendi ailemle birlikte Merkez İlçe Başkanımız Ahmet Kuzu ve eşleri de bizlerle beraber oldu. Rabbim oruçlarımızı kabul etsin." diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title