Haberler

Sivas Belediye Başkanı Aydın İade-İ Ziyaretlerini Sürdürüyor

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, iade-i ziyaretlerini sürdürüyor.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, iade-i ziyaretlerini sürdürüyor.

İade-i ziyaretler kapsamında Başkan Aydın, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Kemal Özdemir, Karayolları 16'ıncı Bölge Müdürü Aydın Doğan, Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Yavuz Orak, İl Sağlık Müdürü Bahattin İlter, Halk Sağlığı Müdürü Levent Sağlam ve Numune Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Hilmi Ataseven'i ziyaret etti.

Sivas'ta yapılacak çalışmalarda desteklerini esirgemeyen kamu müdürlerine teşekkür eden Başkan Aydın, "Yapılacak hizmetlerde kamu kurumları ile iyi bir diyalog içerisinde birbirimizi anlayarak Sivas'ın geleceğini düşünerek adımlar atmalıyız. Bu nedenle birlikte hareket etmeyi önemsiyoruz" ifadesini kullandı.

Kamu kurumları ile yakın ilişkilerin devam edeceğini vurgulayan Başkan Aydın, "Yapılan çalışmalarda bize destek olan müdürlerimize teşekkür ediyoruz. Yaptığımız çalışmalar Sivas'ın daha güzel, daha yaşanılabilir bir il olması bilinciyle hareket ederek Sivas'ı daha ileriye taşıyacağız" dedi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Özdemir Aydın Doğan Kadir Aydın Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title