Haberler

Sivas'a 45 Milyon Liralık Yatırım

Milli Savunma Bakanı Yılmaz, Şarkışla ve Gemerek ilçelerinde 45 milyonluk yatırımla hayata geçirilen tesislerin temel atma ve açılış törenlerine katılacak.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas'ta temel atma ve açılış törenlerine katılacak.

Yılmaz, yaklaşık bedeli 45 milyon lira olan projelerin açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere, 14 Aralık Cumartesi günü Sivas'a gelecek.

İlk olarak Gemerek ilçesini ziyaret edecek olan Yılmaz, burada yardıma muhtaç aileler için yaptırılan 10 sosyal konutun açılışını gerçekleştirecek.

Bakan Yılmaz, daha sonra Yeniçubuk beldesinde, sentetik çim saha, Yeniçubuk Anaokulu, Yeniçubuk Anadolu Lisesi Kapalı Spor Tesisi, cami ve Gemerek Belediyesi tarafından yaptırılan dinlenme tesisinin açılışını yapacak. TOKİ tarafından 2 yıl içerisinde yapılması planlanan 110 konutun temel atma törenine de katılacak Yılmaz, daha sonra Şarkışla ilçesinde 330 dar gelirli aile için TOKİ bünyesinde yaptırılacak olan projenin startını verecek. 2014-2015 yılında hizmete açılacak 200 kişilik Aşık Veysel Öğrenci Yurdunun temelini atacak Yılmaz, daha sonra bir tekstil firmasını ziyaret edecek.

Milli Savunma Bakanı Yılmaz, daha sonra, Bal Ormanı Projesi kapsamında 750 bin fidan dikilen Akçakışla ve Bozkurt köyleri arasındaki bölgede incelemelerde bulunacak. - Sivas

Kaynak: AA / Güncel

Şarkışla Gemerek Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title