Haberler

Sıu Bilim Kurulu Beü Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer'i Ziyaret Etti

16-19 Mayıs 2016 tarihleri 4.sü düzenlenen Sinyal İşleme ve İletişim Uygulamaları Kurultayı (SİU2016) Bilim Kurulu Üyelerini Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer makamında kabul etti.

16- 19 Mayıs 2016 tarihleri 4.sü düzenlenen Sinyal İşleme ve İletişim Uygulamaları Kurultayı (SİU2016) Bilim Kurulu Üyelerini Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer makamında kabul etti.

Ziyarete SİU2016 Bilim Kurulu üyelerinden KOÇ Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Murat Tekalp, Kadir Has Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Erdal Panayırcı, Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Sankur, Illinois Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yoram Bresler, Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr.Temel Kayıkçıoğlu, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aydın Akan, Bülent Ecevit Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Ertan Öztürk, Doç. Dr. Muhammet Uzuntarla ve Yrd. Doç. Dr. Rukiye Uzun katıldı.

SIU Bilim Kurulu Üyeleri Bülent Ecevit Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen bu yıl ki kurultay organizasyonun en büyük ve başarılı organizasyonlardan biri olduğunu söyleyerek, kurultayın düzenlenmesinde emeği geçen başta Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer'e ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiler.

Ziyaretleri için SIU Bilim Kurulu Üyeleri'ne teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer: "Kurultayın Üniversitemize ve Zonguldak'a önemli değerler kattığını düşünüyorum. 750 bilim insanının katıldığı, sinyal işleme ve iletişim uygulamalarının hem sektörel hem de akademik tabanda değerlendirildiği SİU2016 kurultayının bu alanla ilgili çalışan herkese çok faydalı olduğu kanaatindeyim. Kurultaya katılımcılarının üç gün boyunca Zonguldak'ta en iyi şekilde ağırlanması, konaklaması, organizasyonun sorunsuz bir şekilde nihayetlendirilmesinde ve Sinyal İşleme ve İletişim Uygulamaları Kurultayının (SİU2016) Üniversitemizde düzenlenmesinde emeği geçen tüm akademik personelimize şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Prof. Dr. Mahmut Özer SIU Bilim Kurulu Üyeleri'ne ziyaretleri anısına plaket ve Devrek Bastonu armağan etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Ecevit Üniversitesi Mahmut Özer Zonguldak 19 Mayıs Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title