Haberler

Sıtkı Ölmez, Üçüncü Albümü İçin Gün Sayıyor

Ege Bölgesi’nde tasavvuf müziğinin usta isimlerinden olan ilahi sanatçısı Sıtkı Ölmez’in üçüncü albümü hayranlarıyla buluşuyor.

Ege Bölgesi'nde tasavvuf müziğinin usta isimlerinden olan ilahi sanatçısı Sıtkı Ölmez'in üçüncü albümü hayranlarıyla buluşuyor.

Sıtkı Ölmez, eserlerinin hazır olduğunu kısa bir süre sonra da stüdyoya gireceğini söyledi. Ramazan ayı öncesi üçüncü klibinin çekimlerini bitiren Ölmez'in klipleri 11 ulusal ve yerel kanalda Ramazan ayı boyunca yayınlanacak. 'Sen Allah De', 'Efendim' ve 'Sonsuz Rahmet' isimli ilahi klipleri izleyenlerin beğenisini şimdiden toplayan Ölmez, klip çekimlerini Aydın'ın değişik yerlerinde gerçekleştirdi.

Belediyelerin ve özel şirketlerin Ramazan programlarında kendisine yönelik iyi bir talebin olduğunu söyleyen Sıtkı Ölmez, "Bu yıl Ramazan Ayı çok bereketli geldi. İşlerimiz yoğun. Ramazan Ayından sonra Televizyon programlarımız olacak. Dostlarla artık haftanın bir günü, televizyon programımızla birlikte olacağız. İkinci albümümüzün ismi, aynı zaman da televizyon programımızın da ismi olacak. Sonsuz Rahmet isimli Tasavvuf Programıyla birlikte olacağız. Ramazan programlarında, dini düğün ve organizasyonlarla bu sene iyi gidiyoruz. Tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title