Haberler

Sitespor Gençleri Top Başı Yaptı

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklı Sitespor’da altyapı takımları top başı yaptı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklı Sitespor'da altyapı takımları top başı yaptı.

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklı Sitespor'da altyapı takımlarından U-16 ve U-17 futbol takımları yeni sezon hazırlıklarına başladı. Amaçlarının hem A Takımda hem de altyapılarda zirveye oynayan takımlar oluşturmak olduğunu belirten Kapaklı Sitespor yöneticileri, "Bu sezon oldukça iddialıyız. A Takımımızın büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz. Bununla birlikte gençlerimizin de her zaman olduğu gibi bu sezonda da şampiyonluk için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

2014-2015 futbol sezonu hazırlıkları kapsamında Kapaklı Sitespor U-16 ve U-17 futbol takımlarının top başı yaptığını kaydeden kulüp yönetimi, "Çocuklarımız tatillerini çok iyi geçirdi. Enerjilerini topladılar. Moral motivasyonları da oldukça yerinde. Bu sezon altyapıda çok daha iddialıyız. Taraftarlarımız gençlerimizi izlerken büyük keyif alacak. Gençlerimiz sayesinde Kapaklı futbolunun geleceğinin çok parlak olacağına inanıyorum" açıklamalarında bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ Kapaklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title