Haberler

Sitegiad Başkanı Altıntaş Açıklaması

Siteler Genç İşadamları Derneği (Siteler GİAD) Başkanı Umut Önder Altıntaş, Ankara Mobilyacılar Sitesi'nin Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kapsamına alınması yönünde bugüne kadar gösterilen çabaların sonuçsuz kaldığını belirterek, "Siteler OSB için"...

Siteler Genç İşadamları Derneği (Siteler GİAD) Başkanı Umut Önder Altıntaş, Ankara Mobilyacılar Sitesi'nin Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kapsamına alınması yönünde bugüne kadar gösterilen çabaların sonuçsuz kaldığını belirterek, "Siteler OSB için meclis gereğini yapmalıdır" dedi.

Altıntaş, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara Siteler'in Türkiye'nin en büyük mobilya üretim merkezi olduğunu anımsatarak, bölgenin OSB statüsüne alınması konusunu daha önce defalarca gündeme getirdiklerini ifade etti.

Ankara Milletvekili Sinan Aygün tarafından TBMM'ye verilen yasa teklifinin kendilerini yeniden umutlandırdığını da kaydeden Altıntaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Siteler OSB için meclis gereğini yapmalıdır. Bu konuda parti farkı gözetmeksizin tüm bölge milletvekillerimizi birlikte hareket etmeye çağırıyoruz. Ankara Mobilyacılar Sitesi'nde 6 bin civarında işletme, yaklaşık 30 bin çalışanıyla faaliyet gösteriyor. Türk ekonomisine önemli katkılarda bulunan, binlerce kişiyi istihdam eden Siteler'in üretim kapasitesi ve pazar payının artması, bölgesel kalkınmaya ivme kazandırması için OSB'ye şiddetle ihtiyaç var. Siteler'in OSB kapsamına alınmasıyla birlikte ileri teknolojiyle üretimin, üretim artışı için büyük önem taşıyan kümelenmelerin önü açılacak, bölge esnafı OSB'lere verilen kredi ve teşviklerden yararlanabilecek, altyapı sorunlarımız büyük oranda giderilecektir."

Muhabir: İbrahim Yılmaz

Yayıncı: Hamdi Ateş - ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Altıntaş Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title