Haberler

Şişli Savaş Alanına Döndü

Şişli Okmeydanı’nda gecenin ilerleyen saatlerinde yasadışı gösteri yapan terör örgütü yandaşları, polise zor anlar yaşattı.

Terör örgütü yandaşları, polisi molotof yağmuruna tutarken, olaya müdahale eden sivil polis ile çevik kuvvet polisi molotoflara hedef olmaktan son anda kurtuldu. Her hafta sonu yapılan eylemleri sürekli hale getiren henüz terör örgütü yandaşları kendi yaşadıkları semti savaş alanına çevirdi. Aynı caddeyi kullanan vatandaşların ise, hiç olay olmuyormuş gibi caddeyi kullandıkları görüldü.

YAŞADIKLARI SEMTİ SAVAŞ ALANINA ÇEVİRDİLER

Okmeydanı’nda özellikle hafta sonu yapılan yasadışı eylemler, bu gece de devam etti. Piyalepaşa Caddesi ve Mithatpaşa Caddesi üzerinde toplanan terör örgütü yandaşları, yine bildik görüntülerle sahne aldı. Cadde üzerini savaş meydanına çeviren terör örgütü yandaşları, polisi molotof yağmuruna tuttu. Polis ise eylem yapan gruba, biber gazı ile karşılık verdi. Sokak aralarından slogan atan ve kurdukları barikatın arkasından polise taş yağdıran terör örgütü yandaşlarının eylemi uzun süre devam etti. Eylemler sırasında göstericiler, polise taş, molotof ve havai fişekle saldırdı.

Yaşanan eylemler sırasında polis zaman zaman zor durumda kaldı. Hiç beklenmedik anda sokak aralarından fırlatılan molotoflar, polisleri alevlerin arasında bıraktı. İlk atılan molotofta sivil bir polis memuru yanmaktan son anda kurtulurken, göstericilere gaz atan bir çevik kuvvet polisi ise atılan molotoflardan son anda kurtuldu.

Öte yandan polise molotof atan bir göstericinin, hedefini tutturamaması ise polisin anonslu tepkisine neden oldu. Polise atılan molotof binaya isabet edince, polis anons ederek tepki gösterdi. Gösterilerin sonunda cadde ise tanınmaz hale geldi. Atılan molotoflar sonucunda bazı işyerleri ile binalar zarar gördü. Eylemler geceyarısı sona ererken, polis Okmeydanı çevresindeki güvenlik önlemlerini artırdı.

MUSTAFA ESEN

İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Okmeydanı Şişli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title