Haberler

İnönü'nün Danışmanı: Sarıgül Bizi Ölümle Tehdit Etti

Güncelleme:

Şişli'de başlayan krizde Hayri İnönü'nün danışmanı Gülsüm Malkoç, savcılık ifadesinde; Emir Sarıgül'ün kendilerine "Bize karşı gelen canı ile öder..." dediğini anlattı.

Daha önce Ankara, Berlin ve Detroit'te Hayri İnönü'yü rahat bırakmadığı ve tehdit ettiği öne sürülen ve seçim öncesi istifa mektubu" imzalattığı öne sürülen Sarıgüller'in son vukuatını İnönü'nün danışmanı Refref Gülsüm Malkoç anlattı.

Danışman Malkoç, savcılık ifadesinde Emir Sarıgül'ün sözlerini itiraf etti: "Bize karşı gelen canı ile öder..."

"KIRMIZI ÇİZGİLERİ AŞMAYIN!"

İnönü'nün danışmanı Refref Gülsüm Malkoç, tehdit haberlerinin basında çıkması üzerine savcılık tarafından başlatılan soruşturma kapsamında ifade verdi.

Malkoç savcılığa verdiği ifadesinde şunları söyledi:

"19 Kasım 2014 akşamı Emir Sarıgül beni aradı. Onun yardımına ihtiyacım olmadığını söyledim. 'Kırmızı çizgilerimiz var onları aşmayın. Aşarsanız durumlar değişir" şeklinde sözler söyledi. 'Ben istemezsem Hayri İnönü bile seni o kapıdan içeri sokamaz' dedi. Ben de kendisini saygılı konuşması için ikaz ettim. Emir Bey 'Hayri İnönü de kimmiş. Kim tanıyordu onu. Bizim sayemizde tanındı. Babamın karşısında kimseyi bacak bacak üstüne bile attırmam. Bize karşı gelenler canları ile öderler' dedi." Refref Gülsüm Malkoç "Hayri Bey'e işime son verilmezse öldürüleceğim ve kemiklerin bile bulunamayacağının söylendiğini öğrendim. Bunu diğer danışman Müzeyyen Hanım aktardı. Bu tehditten sonra tedbir için belediyenin aracı ile evime gidip gelmeye başladım" diye konuşurken şu sözleri de aktardı:

ADIM ADIM TAKİP EDİLDİ

"Emir Bey benimle görüşmek istedi ve çıkacak sıkıntılarda Hayri Bey'den değil kendisinden yardım istememi çünkü kendisinin onayı ile tüm problemlerin çözüleceğini söyledi. Danışmanı olmama rağmen Belediye Başkanı ile doğrudan görüşemiyordum. Hareketlerim sürekli takip ediliyordu. Ne zaman başkanın odasına girsem Emir Sarıgül arkamdan giriyordu. Başkana verilen raporların örneklerini istiyordu."

"HAYRİ BEY KORKUYORDU"

Gülsüm Malkoç ifadesinde Hayri İnönü'nün ABD ziyaretini de anlattı. Malkoç "Hayri Bey ABD'den döndükten sonra belediyeye gittik ve neler olduğunu sordum. Başkan, Mustafa Sarıgül'ün kendisini tehdit ettiğini ve 750 bin dolara mafya tuttuğunu söylediğini kaydetti. Ani şeyler yaşadığını ve çok korktuğunu söyledi. Belediyede Ocak ayında Emir Sarıgül'ün başkan olacağı konuşuluyordu. Olayların başından beri Veli Ağbaba ve genel başkanın bu durumdan haberdar olduğunu iletti" ifadelerini kullandı. (Kaynak: Takvim)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mustafa Sarıgül Hayri İnönü Danışman Önemsiz Sıkıcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

AKSU:

Bunlar birde Ülke yöneti istiyor. Yanlışlıkla Ülke yönetimi ellerine geçse Ülkenin sonunu bir ayda getirirler

11
1
yanıtYanıtla
faso agaMobil-ANDROID:

vay be Sarıgül ler neymiş böyle cim bomuda onlar bu hale getirdi.ama bize müstahak tir biz gene oy veririz. akpye olduğu gibi

8
3
yanıtYanıtla
Başşak:

Sarıgül mafya olmuş. O anlaşılıyor. CHP HAREKETE GEÇMELİ.

7
1
yanıtYanıtla
mehmet canMobil-ANDROID:

CHP ye ve tipi tipine yakışır olaylar. arsız varrrrrrrr...

7
1
yanıtYanıtla
KİMİ SEÇERLERSE SEÇSİNLER ...FARKETMEZ..:

İNGİLİZ VE FRANSIZLARA İNANIP OSMANLIYA HAİNLİK EDENLERİN . . . OSMANLIYI SIRTINDAN HANÇERLİYENLERİN SONU BU. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . hiçbiris o tarihten bu yana gün yüzü göremedi. . . . . . . . 1 . , 2 . dünya savaşları. . . . . iç savaşlar . . . . . ekonomik krizler. . . . . sağ sol çatışmaları. . . . onlara hiç rahat yüzü göstermedi. . . . . . . . . . BAŞLARINA KİMİ SEÇERLERSE SEÇSİNLER , . . . . HİÇBİR ZAMAN RAHAT YÜZÜ GÖRMEYECEKLER. . . . . . . . . . . çünkü seçtikleri kimseler , samimi değiller. . . . . . . . . . kendi menfaatleri için bin türlü yalan söyleyip , sonra her türlü yolsuzluğu yapıyorlar. . . . . . . . . . . . . sağcısı , solcusu , milliyetcisi HEPSİ AYNI. . . . . . . . ÇÜNKÜ . , , ALLAH KORKUSU YOK. . . . . . . dürüst olup da ne olacak. . . . öyle düşünüyorlar. . . . . . yada dürüstlüğün ne olduğunu hiç bilmiyorlar. . . . ki dürüst olsunlar. . . . . . . . .

6
1
yanıtYanıtla
CHP,liler artIK DOGRU KONUSMALIDIR..?:

ben kücükken, ögretmenlerimizin ata, hakkinda tek tarafli anlattigi kahramanlik masallariyla büyüdüm, , ata, nin hic kötü tarafini duymadim, , ata insanüstü hata yapmayan bir varlik olararak tanitildi bizlere, , böyle bir seyin olmasi dogrumudur, , ata, da bir insan olduguna göre, , onunda hatalari olmustur demek, , maalesef ülkemizde daha haalaa suc sayiliyor, , , bana bunu kim izah edecek, , ?

4
1
yanıtYanıtla
osmanlimobilWeb@haberler.com:

bu sari guller neden hala rahatca gezebiliyorlar bu ulkenin savcilari ne is yapar nerde bu devlet neyi bekliyorlar bu ceteleri neden tutuklamiyorlar yoksa kacmalarinimi bekliyorlar

5
0
yanıtYanıtla
kafkasya:

bugün yazdım yine yazayım AYNAYA HER BAKTIĞINDA HIRSIZ GÖREN İNSAN HERKESİ HIRSIZ ZANNEDER, olay budur Allahım bunlara fırsat verip ülkemin başına bela etmesin . ha bide hırsız edebiyatı yapanlar gezi olaylarının türkiyeye maliyetine bi bakın sizin bu ülkeye verdiğiniz zararı kimse veremez

4
0
yanıtYanıtla
fx:

mırat garayalçın bu olayı çözecedi onun için il başkanı yaptılar oda pırasdattan fırsat bulamadı heralde,

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title