Haberler

Şişli'de Toplanan BDP'li Göstericiler Halk Otobüsünü Taşladı

Güncelleme:

Mecidiyeköy'de seçim sonuçlarını protesto eden BDP'lilere yapılan polis müdahalesinin ardından Şişli'de toplananlar polise hava-i fişeklerle saldırdı.

Mecidiyeköy'de seçim sonuçlarını protesto eden BDP'li gruba yapılan polis müdahalesinin ardından Şişli'de toplanan gruplar, polise hava-i fişeklerle saldırdı. Polis gruplara biber gazıyla müdahale ederken, göstericiler yoldan geçen halk otobüsüne taşla saldırdı.

BDP'lilerin Mecidiyeköy'de yaptığı seçim protestosunda polisin müdahalesinin ardından dağılan gruplar, Şişli'de Halide Edip Adıvar ve Mahmut Şevket Paşa mahallelerinde yeniden bir araya geldi. Burada yapılan müdahaleyi protesto eden göstericiler, polisin uyarılarına rağmen dağılmamakta ısrar ederek, çevreye zarar vermeye başladılar. Göstericilerin polise hava-i fişeklerle saldırması üzerine harekete geçen Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri, biber gazıyla gruplara müdahale etti. Polisin müdahalesi sırasında yol kesen bir grup eylemci, yoldan geçen bir halk otobüsünü durdurarak taşlarla saldırdı. Saldırıdan yolcular yara almadan kurtulurken, otobüs içerisinde büyük panik yaşandı. Polisin uzaklaştırdığı grup, daha sonra Mahmut Şevket Paşa Mahallesi'nde eylemlerini sürdürdü. Burada da polis ekiplerinin müdahalesi sürerken göstericiler polise hava-i fişek ile saldırdı.

Yer yer ara sokaklarda göstericiler ile polis arasında çatışmalar sürerken, bölgeye takviye polis ekibi sevk edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halide Edip Adıvar Mahmut Şevket Paşa Mecidiyeköy Şişli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

osmanustaosmanusta1966@hotmail.fr:

Efendi seviyeli olgun haysiyetli kibar medeni olmak icin istanbulda olmak yetmez biraz asalet olacak,BDP normallesmeli eskiya ruhlular elenmeli asiret asalet aga ruhlu asil oturakli yoneticiler onder olmali kurt denince akla aga misafirperverlik comertlik efendilik gelmeli ve bu potansiyel var,vitrin kiran teker yakan molotof havai fisek patlatan kurtun temsilcisi olmamali

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title