Haberler

Şişli'de Şoförü Fenalaşan Halk Otobüsünün Araçları Biçtiği Kaza Kamerada

Güncelleme:

Şişli'de seyir halindeyken şoförünün fenalaşması sonucu kontrolden çıkan halk otobüsü, önce trafik ışıklarına ardından ışıkta bekleyen araçlara çarptı.

Şişli'de seyir halindeyken şoförünün fenalaşması sonucu kontrolden çıkan halk otobüsü trafik ışıklarında bekleyen araçları biçti. Otobüsün önündeki motosiklet sürücüsü ve simitçi ise ölümden son anda kurtuldu.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Kaza, 21 Eylül'de saat 16.00 sıralarında Şişli Halaskargazi Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şişli'den Mecidiyeköy istikametine seyir halinde olan Sultan Sarı idaresindeki 34 UIV 44 plakalı 2 katlı halk otobüsü, şoförün aniden fenalaşması sonucu kontrol çıktı. Kontrolden çıkan otobüs, içerisinde yolcularla birlikte trafik ışıklarını altına alarak 150 metre ilerledikten sonra ışıklarda bekleyen 4 aracı ve motosikleti ezerek durabildi. Kazada yaralanan 3 kişi ve şoför Sarı sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. O dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

TRAFİK IŞIKLARINI ALTINA ALDI

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kontrolden çıkan otobüs önce trafik ışıklarına çarparak altına alıyor. İlerlemeye devam eden otobüs trafik ışıklarında bekleyen araçlara çarpıyor. Araçlara çarpmasına rağmen ilerlemeye devam eden otobüs bu seferde önündeki motosiklete çarpıyor. Otobüs motosiklete çarpmadan önce motosiklet sürücüsü simitçinin uyarısıyla son anda kaldırıma atlıyor. Kaldırımda bekleyen simitçi ise mutlak bir ölümden kurtuluyor. Motosiklete çarpmasına rağmen durmayan otobüsü dışarıdan otobüse atlayan bir vatandaş el frenini çekerek durduruyor.

Polisin kazayla ilgili incelemesi sürerken, fenalaşan halk otobüsü şoförünü Sarı'nın taburcu edildiğini öğrenildi.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mecidiyeköy Şişli 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title