Haberler

Şişli Belediyesi'nin Kış Çalışmaları Devam Ediyor

Güncelleme:

Şişli Belediyesi, Şişli'de aşırı soğuklara ve Salı günü başlayan kar yağışına karşı çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Şişli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, meteorolojiden gelen haberler doğrultusunda önceden önlem aldıklarını belirterek; Şişli'de herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını dile getirdiler. Şişli Belediyesi'nin Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipleri, Salı gününden itibaren mahalle, ana toplu taşımacılık güzergahları olmak üzere tüm yollarda tuzlama ve kar küreme çalışmalarına başladı.

Buzlanma ve don olaylarına karşı yollarda tuzlama ve temizleme çalışmalarını 24 saat, 3 vardiya usulü devam ettiren Şişli Belediyesi'ne bağlı ekipler, ana arterler, meydanlar, hastane giriş çıkışları, duraklar, alt ve üst geçitler, iskeleler, metrobüs yaya geçitleri, ibadethanelerin çevresini sabah saatlerinde tuzladı.

Belediyeler Sosyal Medya Üzerinden Kartopu Savaşı Başlattı

Belediyelerin kar yağışına karşı kış çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, sosyal medya platformu belediyelerin kartopu eğlencesine sahne oldu. Kartal Belediyesi sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı aracılığıyla Şişli Belediyesi, Kadıköy Belediyesi, Beşiktaş Belediyesi, Maltepe Belediyesi, Ataşehir Belediyesi, Edremit Belediyesi ve Ankara'daki Çankaya Belediyesi'ne kartopu savaşı teklif etti. Şişli Belediyesi de Twitter hesabından paylaştığı kare ile belediyelere "Biz hazırız" mesajı verdi. Belediyelerin sosyal medya üzerinden karşılıklı sıcak ve samimi mesajlaşmaları, bu soğuk günlerde sosyal medya takipçilerinin içini ısıttı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Twitter Şişli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title