Haberler

Şişli Anadoluspor, Dostluk Maçında U19 Katar Milli Takımı'na 3-0 Mağlup Oldu

Şişli Anadoluspor, U19 Katar Milli Takımı'yla karşılaştığı dostluk maçında 3-0 mağlup oldu.

Şişli Anadoluspor, U19 Katar Milli Takımı'yla karşılaştığı dostluk maçında 3-0 mağlup oldu.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın yanında bulunan antrenman sahasında gerçekleşen dostluk maçı, U19 Katar Milli Takımı'nın 3-0'lık galibiyetiyle tamamlandı. Karşılaşmanın golleri 65 ve 77. dakikada Akram Afif'ten gelirken, son golü 79. dakika'da Ahmed Maeen attı.

Karşılaşmanın ardından İHA'ya maçı değerlendiren Şişli Anadoluspor Kulübü Başkanı ve Teknik Direktörü Mutlu Yıldırım, Katar U19 Milli Takımı'yla güzel bir dostluk maçı oynadıklarını belirterek, "Bizim futbolcularımızı görüp denemek için böyle bir maç düzenledik. Futbolcularımıza güzel bir deneyim oldu. 3-0 yenildik. Tabi sorun değil. Çocukların performansını çok beğendik. Bundan sonra farklı maçlarla bunu pekiştirerek futbolcularımızı profesyonel takımlara kazandıracağız. Amatör kulüplerde Şişli Anadoluspor olarak yeni başladık. İnşallah önümüzdeki yıllarda süper lige kadar yolumuz açık olur" diye konuştu.

Şişli Anadoluspor'un genç kaptanı Alihan Sungur ise, şanssız goller yediklerini söyleyerek, "Takımımız elinden gelen performansı sergiledi. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. 3 gol yedik ama olsun. Futbolumuzu beğendik. Önümüzdeki maçlarda daha iyi olmaya çalışacağız" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Atatürk Olimpiyat Stadı Katar Şişli Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title