Haberler

Şişlenerek Öldürülen Kadının Kimliği Tespit Edilmeye Çalışılıyor

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde Şişlenerek Öldürüldükten Sonra Sırtından Kurşunlanan Genç Kadının Fotoğrafları, Kimlik Tespiti İçin Basına Dağıtıldı.

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde şişlenerek öldürüldükten sonra sırtından kurşunlanan genç kadının fotoğrafları, kimlik tespiti için basına dağıtıldı.

3 gün önce Pamukova İlçesi Pekmezce rampası yakınlarındaki ormanlık alanda hayvan otlatan bir çoban tarafından bulunan 30 yaşlarındaki 165 boylarında, 60 kilo ağırlığında siyah saçlı kadın cesedi, Cumhuriyet Savcılığı tarafından otopsi yapılmak üzere Pamukova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Üzerindeki siyah monttan bir paket yabancı sigarayla makyaj malzemeleri çıkan genç kadının kot pantolonunun kemerinin çözülmüş ve giysilerinin de parçalanmış olduğu belirlendi. Ormana geldiği kişi veya kişilerle alkol aldıktan sonra tartıştığı ve bu tartışma sırasında kaçmak isterken yakalanıp yere yatırıldıktan sonra şişlendiği, ardından da sırtından silahla vurularak öldürüldüğü tahmin edilen genç kadının otopside başından, boynundan ve vücudunun 21 yerinden şişlendiği belirlendi. Genç kadının vücudunun bazı bölümlerinin ise yaban hayvanları tarafından yenildiği tespit edildi.

Jandarma, genç kadının fotoğraflarını kimlik tespiti için basına dağıttı.

(İÇ-AK-ÖZ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title