Haberler

Şişecam, Yetkili Üreticilerle Odessa'da Buluştu

Şişecam Düzcam, Isıcam yetkili üreticileriyle Ukrayna'nın Odessa şehrinde bir araya geldi.

Şişecam Düzcam, Isıcam yetkili üreticileriyle Ukrayna'nın Odessa şehrinde bir araya geldi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam yöneticileri, 2016 yılı içinde hayata geçirdiği projelerin sonuçlarını paylaşmak, 2017 hedeflerini aktarmak ve motivasyonu artırmak üzere Isıcam yetkili üreticileriyle Odessa'da bir araya geldi. Isıcam yetkili üreticileriyle önceki çalıştaylarda birlikte geliştirilen stratejiler, hayata geçirilen ve sektöre ses getiren yenilikler paylaşıldı.

Şişecam Düzcam yöneticilerinin, inşaat sektöründeki gelişmeleri, fırsatları, Isıcam Kumbara Kart Kulübü'nü, Isıcam Seçim Sihirbazı uygulamasını ve saha ekibi ziyaretlerinin pazardaki olumlu yansımalarını paylaştığı toplantıda, dijital dönüşüm projesi kapsamında yenilenen Şişecam Düzcam ve Isıcam web sitelerinin, yeni bir uygulama olarak kioskların aktarıldığı sunumlar yapıldı.

Toplantıda Türkiye Basketbol Milli Takımı ve Fenerbahçe Basketbol Takımı Teknik Direktörlüğü de yapmış olan Çetin Yılmaz, büyük ve güçlü bir takım olmanın başarıya giden yoldaki etkisi hakkındaki konuşma yaptı.

Şişecam Topluluğu Düzcam Grubu Başkanı Dr. Reha Akçakaya geçmişteki başarıların, birlikte oluşturulan güçlü hedefler ve stratejiler ile daha yukarılara taşınacağı mesajını verdi.

Toplantının sonunda faaliyetleriyle ön plana çıkan yetkili üreticilere plaket verildi.

Birlik ve beraberliğin pekiştiği toplantının ardından Odessa'nın doğal ve kültürel güzelliklerinden yararlanan Isıcam yetkili üreticileri, memnuniyetlerini dile getirerek ve nitelikli cam satışlarını artırma hedefiyle Türkiye'ye döndüler.

Kaynak: AA / Ekonomi

Türkiye Ukrayna Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title