Haberler

Şirvan Kaymakamı Yüksel'den Köy Ziyaretleri

Şirvan Kaymakamı Veysel Yüksel, sıkıntı ve sorunların yerinde tespiti ve çözümü için Oya, Cevizlik ve Elmadalı köylerini ziyaret etti.

Şirvan Kaymakamı Veysel Yüksel, sıkıntı ve sorunların yerinde tespiti ve çözümü için Oya, Cevizlik ve Elmadalı köylerini ziyaret etti.

Şirvan Kaymakamı Yüksel, Oya Köyü ziyaretinde, yakın zamanda TEOG sınavına girecek öğrencilere hem moral ve motivasyon oluşturmak, hem de gelecek planlamasında çocuklarla bir nebze olsun yol gösterici olmak düşüncesiyle öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi.

Kaymakamı Yüksel, kısa bir süre önce sorumluluk sahalarındaki göreve giderken gerçekleşen kaza sonucu şehitlik mertebesine ulaşan Gönüllü Köy Korucusu Cevdet Yeyrek ve Remzi Yeyrek'in köyündeki ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Yüksel, yaptığı açıklamada, şehidimizin kısa bir süre sonra doğum yapacak eşi ile ilgili olarak devletin tüm imkanları ile sahip çıkılacağını, Kaymakamlık olarak takibinin sonuna kadar yapılacağını belirtti.

Daha sonra Cevizlik Köyü'ne geçen Şirvan Kaymakamı Yüksel, köyde devam eden altyapı ve üst yapı çalışmaları, yol yapım işleri ile ilgili olarak beraberindeki heyet ile çalışmaları inceledi.

Yüksel, köylerde bulunan okulları ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerlerin sıkıntılarını dinledi.

Kaynak: AA / Güncel

Şirvan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title