Haberler

Sırrın Deresi'nde Temizlik Çalışmaları Başladı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Sırrın Mahallesi'nde bulunan deredeki temizlik çalışmaları Büyükşehir Belediyesi ekiplerince başlatıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in geçtiğimiz Sırrın Mahallesi'ndeki temasları sırasında vatandaşlara derenin temizlenmesi için verdiği sözün ardından Büyükşehir Belediyesi ekipleri iki gün geçmeden derede temizlik ve ilaçlama çalışmalarına başladı.

Başkan Güvenç, geçtiğimiz gün Sırrın Mahallesi'ndeki temasları sırasında mahalle muhtarı ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek mahallenin sorunları hakkında bilgi alış verinde bulunmuş ve görüşmede yapılabilecek çalışmaları değerlendirmişti. Mahalle sakinlerinin dere temizlenmesiyle ilgili istekleri üzerine Başkan Güvenç, Sırrın Deresi'nin temizlenmesi için gerekli talimatları vermişti.

Bunun üzerine Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekiplerince Sırrın Deresi'nde çalışma Başlatarak temizlik ve ilaçlama çalışmaları hız kazandı.

Karakoyun ve Çavsak Deresinden sonra Sırrın Deresinin de Büyükşehir Belediyesi tarafından temizlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Öte yandan daha yaşanabilir Şanlıurfa için Büyükşehir Belediyesi tarafından derede çalışmalar devam ederken, kent merkezinden geçen Karakoyun, Cavsak Dereleri de Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce temizlenmişti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Celalettin Güvenç Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title