Haberler

Sırrı Süreyya Önder'den Mine Kırıkkanat'a: Saçmalamış

Güncelleme:

Mine Kırıkkanat, Önder'in "Türkler ve Kürtlerin ortak genleri y..…lık" dediğini iddia etmişti. Sırrı Süreyya Önder'den cevap gecikmedi.

HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat'ın kendisine atfederek köşesinde yer verdiği "Türklerle Kürtlerin ortak genleri y..…lık" dediği iddiasını yanıtladı. Önder, "Kırıkkanat'ın sözlerindeki ironiyi anlamadığını, saçmaladığını" savundu. Mine Kırıkkanat, Sırrı Süreyya Önder'in bu sözlerine Twitter'dan yanıt verdi. Kırıkkanat, "Sırrı Süreyya, dürüst ol. Bir kez olsun dürüst... Tanığım var. İroni mironi... Bal gibi söyledi. Bizi de epeyce güldürdü. Çünkü dinleyen iki kişiydik" dedi.

"ORTAK GENLERİ Y.....LIK"

Mine Kırıkkanat, Cumhuriyet'teki köşesinde "Amerikan koridoru" başlığıyla yayınladığı yazısında Sırrı Süreyya Önder'den alıntı yaparak HDP'yi eleştirdi. Kırıkkanat, köşesinin "G Noktası" alt başlığıyla çıkan bölümünde şu ifadeleri kullandı:

"Henüz milletvekili olmadığı yıllarda bir gün, Sırrı Süreyya Önder'e sormuştum: "Türklerle Kürtler ayrılır mı?"

"Cık," yapmıştı. "Ortak genleri y..…lık. Ayrılamazlar!"

Bir Cihangir kahvesinde, masada üç kişiydik. Yani sohbetin tanığı da var. Çok gülmüştüm.

HDP'nin "Seni başkan yaptırmayacağız" kararlılığından "Meksika/ABD usulü başkan yaptırabiliriz"e ne kadar rahat ve çabuk geçtiğine bakılırsa; Sırrı Süreyya hiç olmazsa genetik teşhiste yanılmamış!"

ÖNDER'DEN AÇIKLAMA: SAÇMALAMIŞ

Sırrı Süreyya Önder, Mine Kırıkkanat'ın yazısında geçen görüşme ve ifadeler için, "Büyük ihtimalle çok eski dönemlerde gerçekleşen bir görüşmeden bahsetmiş. Ancak saçmalamış. Oradaki ironiyi anlamamış" ifadesini kullandı.

Mine Kırıkkanat, Sırrı Süreyya Önder'in bu sözlerine Twitter'dan yanıt verdi. Kırıkkanat, "Sırrı Süreyya, dürüst ol. Bir kez olsun dürüst... Tanığım var. İroni mironi... Bal gibi söyledi. Bizi de epeyce güldürdü. Çünkü dinleyen iki kişiydik" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sırrı Süreyya Önder Mine Kırıkkanat Twitter Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (44)

gerçek:

sırrıya kurban olun mahluklar

4
23
yanıtYanıtla
tc:

aman ha senin olsun etekli abiyelerin şu adamı falan türk halkına sergiliyorlar hainleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yanıt8
yanıt2
bajar:

boş ve gereksiz mahluklar SIRRI hakkında olumsuz yorum yapar

8
19
yanıtYanıtla
adanali:

Isinize gelmeyince oylemi oldu adam kurt degilki katiksiz ermeni lan bu bunu savunuyorsunuz birde satilmis yilan

yanıt12
yanıt3
gerçek:

sırrı kadar taş düşsün size boş aktrol mahlukları

6
18
yanıtYanıtla
nurali:

2015 yılının en onursuz ve alçak yapılanması olarak pkk-hdp-ypgyi tek başına aday gösteriyorum. .

12
12
yanıtYanıtla
karadeniz:

Bide inkar etmiş hain

14
9
yanıtYanıtla
ağrılı kürt:

sen git artistliğini çektiğin sinemalarda yap bence.

16
5
yanıtYanıtla
VeBa:

Ben bir kürt olarak çok destekliyordum ama işin aslı öyle değil islam ile bir alakası olmadığını gördüm ve partililer hep alevi ve islam karşıtı dolu islamın üstüne hicbirşey konulamaz onun için bu sefer oy vermedim.

14
6
yanıtYanıtla
MALİK:

ERMENİ YE YAKIŞAN BİR LAF ETMİŞ

17
2
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title