Haberler

    Sırp Gazeteciler: Bilic Müslüman mı Oldu

    Güncelleme:

    Sırp gazeteciler, Bilic'teki mental ve fiziksel değişime şaşırırken "Türkiye onu çok değiştirmiş. Sakal da bırakmış. Galiba Bilic müslüman olmuş" diye takıldılar.

    Beşiktaş Teknik Direktörü, kendisini yuhalayan Partizan tribünlerinin coşkusuna alkışlarla karşılık verdi, Partizan'ı da övdü. Basın toplantısına katılan Sırp gazeteciler, "Bilic çok güzel konuştu. İyi bir hoca olduğunu bir kez daha gösterdi. Türkiye onu çok değiştirmiş. Sakal da bırakmış. Galiba Bilic müslüman olmuş" diye takıldılar.

    BILIC MÜSLÜMAN MI OLDU

    Sırp gazeteciler, Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in yapıcı konuşmalarına ve mantalitesine hayran kaldı. Hırvat çalıştırıcının çok değiştiğini söyleyen medya mensupları, basın toplantısının ardından "Bilic müslüman mı oldu?" diye kendi aralarında şakalaştı.

    SIRBİSTAN'DA GÜNÜN KONUSU OLDU

    Beşiktaş'a ve tüm Türkiye'ye bayram havası estiren 4-0'lık Partizan galibiyetinden sonra, rakip takımın tribünlerinin önünden ayrılamayan ve Sırp taraftarların coşkulu tezahüratlarını ayakta alkışlayan Bilic'in bu jesti, Sırbistan'da en çok konuşulan konu oldu. Partizan takımını da överek basın toplantısında Sırp gazeteciler tarafından ayakta alkışlanan Hırvat teknik adam için ilginç yorumlar yapıldı.

    YÖNETİMİN TAKDİRİNİ KAZANDI

    Basın toplantısından sonra kendi aralarında Bilic'i konuşan Sırp gazeteciler, "Bilic çok güzel konuştu. İyi bir hoca olduğunu bir kez daha gösterdi. Türkiye onu çok değiştirmiş. Sakal da bırakmış. Galiba Bilic müslüman olmuş" diye yorum yaptılar. Maçtan önce Hırvat olduğu için Sırp tribünler tarafından yuhalanan fakat maç sonrası jestleri nedeniyle tüm Sırbistan'ın gönlünü kazanan Bilic, Beşiktaş Yönetimi tarafından da takdir edildi.

    SEZON SEVİNELİM

    Maçtan sonra dönüş uçağında yöneticilerin tebriklerini kabul eden Hırvat hocanın, daha yolun başında olduklarını söyleyerek, asıl tebrikleri sezon sonunda kabul etmek istediğini söyledi. Karşılaşmadan sonra tüm oyuncularını tek tek kutlayan ve onlara her zamanki gibi oynadıklarını söyleyerek ayakların yere basması gerektiğini hatırlatan Hırvat hoca, sabaha karşı dönmelerine rağmen takıma izin de vermedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Slaven Bilic Partizan Beşiktaş Türkiye Spor Haberler

    500

    Yorumlar (14)

    Fatih KAPLAN:

    Adamın dibi umarım değerini bilirler

    26
    0
    yanıtYanıtla
    TÜRKİYE:

    böyle iyi adamı kaybedince sırp ların zoruna gitmiştir

    24
    0
    yanıtYanıtla
    çakçak:

    Biliç derhal istifa etmelidir çünkü yaptığı hiç bir şey yok kolay takımlara karşı birde kaybetseydi bu mantıkla sporun her bransı yerlerde fedarsyon , taraftar grupları, spor yorumcuları temizlenmedikten sonra ülke sporu yerlerde sürünür

    1
    21
    yanıtYanıtla
    usagum:

    cakcak kafayi duvarlara fazla cakma beyin ölmus senin hahahaha komedisin ya

    yanıt0
    yanıt0
    Gökhan:

    Kardeş Bilici kovalım yerine bizim bakkal Rüstem abiyi getirelim. Seni futbol şube sorumlusu yapalım. Tüpçüyü yeniden başkan yapalım. . Sergeni tekrar takıma çağralım. Sergen olurda Youlasız olurmu ? O anlamamıştı bizi çağıralımda şimdi güzelce anlatalım derdimizi. . ''Anla youla dinle youla, siyah youla beyaz youla. . Bu sevdadan vazgeçersek Allah Belamızı versin'' Bilmem anlatabildim mi ? SENİN HANGİ TAKIMLI OLDUĞUN BELLİ''DE YAZMAYACAM. GİT ONDAN BUNDAN 4 YİYEN TAKIMINA YORUM YAP SEN. ÜLKE FUTBOLUNUN KURTULUŞU YİNE BEŞİKTAŞ''TA TIPKI İKİ SEZON ÖNCE TOPLADIĞIMIZ PUANLAR GİBİ. SADECE ARAŞTIRIN BEŞİKTAŞ SON 5 SEZONDA ÜLKEYE KAÇ PUAN GETİRMİŞ AVRUPADAN

    yanıt0
    yanıt0
    TOLGA HAN:

    senin rumuzun cakcak degil , catlak olmasi lazimmis, neyin kafasini yasiyorsun sen,

    yanıt0
    yanıt0
    özcimbomlu:

    adamsın biliç , adam.

    19
    0
    yanıtYanıtla
    vatandaş:

    bizde adettir kovmak yanılmıyorsam luseckuyu fener göndermişti ş. liginde yarı finale kadar çıkmıştı fener

    2
    16
    yanıtYanıtla
    ERKAN:

    YANILMIYORSAM DEMİŞİN KARDEŞ AMA YANILIYORSUN LUCESCU FENERİ ÇALIŞTIRMADI

    yanıt0
    yanıt0
    Kimse Beşiktaşın Gücünü Test Etmesin:

    biz 4 tane koyuyoz adamlar hala laf koyma peşinde umurları değil size bi de türkiyede koyalımda görün hemde tam başkentte türkiyenin göbeğinde

    17
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title