Haberler

Şırnak ve Silopi'de Polise Saldırı!

Güncelleme:

Şırnak merkezde ve Silopi'de teröristler tarafından zırhlı polis aracı ve polis uygulama merkezine roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası operasyon başlatıldı.

Şırnak merkez ve Silopi ilçesinde teröristler tarafından zırhlı polis aracı ve polis uygulama merkezine roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırıların ardından teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.

POLİSE SALDIRDILAR, ÇATIŞMA ÇIKTI

Şırnak merkeze bağlı Yeni Mahalle'de devriye görevi yürüten zırhlı polis aracına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda roket, polis aracının tekerleğine isabet ederken, ölen ya da yaralanan olmadı. Saldırının ardından çatışma çıkarken, teröristler gecenin karanlığından faydalanarak kaçtı.

OPERASYON BAŞLATILDI

Silopi ilçesinde ise bir grup terörist, polis uygulama merkezine roket ve uzun namlulu silahlarla saldırdıktan sonra kaçtı. Buradaki saldırıda da ölen ya da yaralanan olmadı.

İki bölgede de teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Silopi Şırnak Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Zoekie:

Nerdesiniz sozde kardeslik partisi hdpliler

9
21
yanıtYanıtla
kobra:

Nekardeslik be bular kurt kadeslermin olumune sebep oluyorlar hdp mhp chp bunlar asla biyere varmazlar

4
8
yanıtYanıtla
Zeyit karakurt:

Pkk bir maşadır israil ve avrupa amerika maşası çünkü bunların ekonomisi silah üzerinde pkk ya silah satiyor pkk parayıda fakir fukaradan topluyor yazıklar olsun bu güzelim ülkeye

1
0
yanıtYanıtla
Silopili:

PARALELLER, POLİSE YAPILAN İHBARLARI GİZLİYORLAR VE MÜDAHALE EDİLMİYOR.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title