Haberler

Şırnak ve Mardin'de 11 PKK'lı Etkisiz Hale Getirildi

kilis/elbeyli'de, Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan girmeye çalışan iki DEAŞ terör örgütü mensubu yakalanarak gözaltına alınmıştır.

kilis/elbeyli'de, Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan girmeye çalışan iki DEAŞ terör örgütü mensubu yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Dokuz ayrı ilde yapılan operasyonlarda bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık yapan 20 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Batman'da icra edilen operasyonda, bir bölücü terör örgütü mensubu terörist yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Van/Erciş'te, yapılan aramalarda, beş adet Kaleşnikof piyade tüfeği, 14 adet Kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü, beş adet av tüfeği, iki adet hücum yeleği, bir adet çelik kasa ve muhtelif örgütsel doküman ele geçirilmiş, konuyla ilgili 17 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Bingöl/Genç'te icra edilen operasyonda el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan tüp, kablo ve düzenek ile muhtelif cins ve miktarda tıbbi ve yaşam malzemesi ele geçirilmiştir.

Bitlis'te icra edilen arazi aramasında yedi mutfak tüpü, 20 adet uyku tulumu, 100 kg toz şeker, 350 kg un, 100 litre sıvı yağ, 200 kg makarna, 100 kg nohut, 75 kg kuru fasulye, 100 kg pirinç, 40 kg tuz ve 8x10 m ebadında sera naylonu ele geçirilmiştir. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Batman Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title