Haberler

Şırnak Valiliğinden Işid'ın Saldırılarına Maruz Kalanlara Yardım

Şırnak Valiliği, IŞİD’in saldırılarından kaçarak mülteci hayatı yaşayanlara, her gün 10 bin ekmek, 2 ton süt ve 50 bin şişe sudan oluşan bir 1 TIR’lık yardım ulaştıracak.

Şırnak Valiliği, IŞİD'in saldırılarından kaçarak mülteci hayatı yaşayanlara, her gün 10 bin ekmek, 2 ton süt ve 50 bin şişe sudan oluşan bir 1 TIR'lık yardım ulaştıracak.

Şırnak Vakisi Hasan İpek, İbrahim Halil Sınır Kapısında Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Duhok Valisi Farhad Atrushi ile bir araya gelmiş ve Irak'ta IŞİD terörünün meydana getirdiği göç olaylarını değerlendirdikleri bir görüşme gerçekleştirmişlerdi. Görüşme sonrası yerinden edilmiş insanlar için acil olarak su, süt ve ekmek, akabinde ise çadır, battaniye ve yatak ihtiyacının olduğu tespit edilmiş ve burada yaşanılanlar karşısında Türkiye'deki yardım kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarının bölgeye yardım etmesi gerektiği Vali Hasan İpek tarafından vurgulanmıştı.

Vali Hasan İpek'in bu çağrısı ve Duhok Valiliğinin talebi üzerine, Şırnak halkı ve hayırsever işadamlarının yaptıkları 3 TIR'lık yardım, Habur Sınır kapısını geçerek Duhok Valiliğine ulaştı. Hayırseverlerin ve Şırnaklı vatandaşların yaptığı bu yardımlar devam etmekte ve her gün 10 bin ekmek, 2 ton süt ve 50 bin şişe sudan oluşan bir 1 TIR'lık insani yardım, sistematik bir şekilde Şırnak Valiliği aracılığıyla yardım bekleyen yerinden edilmiş insanlara ulaştırılacak. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şırnak Valiliği Hasan İpek Duhok Işid Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title