Haberler

Şırnak'taki Trafik Kazası

İdil ilçesindeki trafik kazasında şehit olan polis memurları Serkan Ağca ve İhsan Civelek'in cenazesi, memleketlerine gönderildi.

İdil ilçesindeki trafik kazasında şehit olan polis memurları Serkan Ağca ve İhsan Civelek'in cenazesi, memleketlerine gönderildi.

Habur Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yapan Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Claudia Roth ve beraberindekilere Mardin'in Midyat ilçesine kadar eşlik etmekle görevli polis memurlarını taşıyan otomobilin, İdil'de bir tırla çarpışması sonucu meydana gelen kazada şehit olan Ağca ve Civelek için Cizre Polis Lokali önünde tören düzenlendi.

Törene Vali Vekili İhsan Selim Baydaş, Cizre Kaymakamı Şenol Koca, İdil Kaymakamı Muhammed Mustafa İmamoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Aslan, Emniyet Müdürü Avni Usta, Güvenlik Şube Müdürü Murat Çetiner, İlçe Jandarma Komutanı Hikmet Öz ve Şırnak Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Güngör ile kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ve şehit polislerin meslektaşları katıldı.

Saygı duruşunun ardından Ağca ve Civelek'in öz geçmişi okundu. İlçe Müftüsü Mehmet Sami Yıldız'ın okuduğu duanın ardından Cizre Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli şehit Başpolis İhsan Civelek'in cenazesi Rize'ye, polis memuru Serkan Ağca'nın cenazesi ise Adana'ya uğurlandı. - ŞIRNAK

Kaynak: AA / Güncel

Habur Sınır Kapısı Türkiye Şırnak Cizre Politika Güncel Haberler

title