Haberler

Şırnak'taki Polise Bombalı Saldırı - Vali Öz

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ün açıklamaları Şırnak'taki polise bombalı saldırı- Uygulama yapan polis ekibine teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit edilen Trabzonlu polis memuru Soner Yıldırım'ın baba evinde yas var- Vali Öz: - "Türkiye Cumhuriyeti güçlüdür, bunların hepsinin üstesinden gelecektir.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ün açıklamaları Şırnak'taki polise bombalı saldırı- Uygulama yapan polis ekibine teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit edilen Trabzonlu polis memuru Soner Yıldırım'ın baba evinde yas var- Vali Öz: - "Türkiye Cumhuriyeti güçlüdür, bunların hepsinin üstesinden gelecektir. Bunların son çırpınışlarıdır" Şırnak'ta uygulama yapan polis ekibine teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit edilen polis memuru Soner Yıldırım'ın Trabzon'daki baba evinde yas var. Trabzon'un Tonya ilçesi nüfusuna kayıtlı polis memuru Soner Yıldırım'ın, Trabzon kent merkezinde bulunan Soğuksu Mahallesi'nde oturan yakınlarına acı haber ulaştı.Aileye, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal ve beraberindeki polislerce Soner Yıldırım'ın şehit edildiği haberinin verilmesinin ardından huzurevinde çalışan annesi Havva Yıldırım ve ambulans şoförü olan babası Mahmut Yıldırım'ın oturduğu eve büyük bir Türk bayrağı asıldı. Anne Havva Yıldırım'ın acı haberi çalıştığı işyerine gelen polislerden öğrendiği belirtildi.2011 yılında polis olan Yıldırım'ın, mezun olduktan sonra Zonguldak'ta göreve başladığı ve Mayıs 2015'ten itibaren de Şırnak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görev yaptığı öğrenildi.Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şırnak'ta sabah saatlerinde yol güvenliğinden sorumlu polislerin durdurdukları bir aracın patlatılması ve arkadan gelen bir araçtan ateş açılması sonucu çatışma meydana geldiğini belirterek, "2 şehidimiz ve 5 yaralımız var. Teröristlerden de ölü olarak ele geçirilenler var. Bu olayda Trabzon'un Tonya ilçesinden polis memuru Soner Yıldırım şehit oldu" dedi.Yıldırım'ın şehit olduğu haberini ailesine verdiklerini belirten Öz, şehitlere rahmet, aileleri ve Türk milletine de başsağlığı diledi.Vali Öz, terör saldırılarının örgütün son çırpınışı olduğunu söyleyerek, "Türkiye Cumhuriyeti güçlüdür, bunların hepsinin üstesinden gelecektir. Bunların son çırpınışlarıdır. Güvenlik kuvvetlerimiz polisiyle, jandarmasıyla, askeriyle, bütünüyle beraber bu mücadeleyi kararlı şekilde yürütüyor" diye konuştu.Şehit Yıldırım'ın ailesini ziyaret edeceğini belirten Vali Öz, şehit polis memurunun cenaze işlemlerini de ailesiyle görüşüp onların kararı doğrultusunda yapacaklarını kaydetti.Şırnak-Uludere karayolunun 2'nci kilometresinde uygulama yapan polis ekibine saat 05.30 sıralarında terör örgütü PKK mensupları bomba yüklü araçla saldırı düzenlenmişti. Teröristler, bombalı saldırının ardından uzun namlulu silahlarla ateş açarken, güvenlik güçleri anında karşılık vermiş, olayda polis memurları Soner Yıldırım ve Şahin Altmış şehit düşmüş, 5 polis memuru da yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Abdil Celil Öz Soner Yıldırım Trabzon Şırnak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title