Haberler

Şırnak'ta Yol Emniyeti Alan Askere Saldırı: 3 Şehit

Şırnak’ta PKK’lılar tarafından Gabar Dağı eteklerinde bulunan Görmeç Jandarma Taburu bölgesinde yol emniyetini alan askere yönelik düzenlenen saldırıda 1’i subay 3 asker şehit oldu.

Şırnak'ta PKK'lılar tarafından Gabar Dağı eteklerinde bulunan Görmeç Jandarma Taburu bölgesinde yol emniyetini alan askere yönelik düzenlenen saldırıda 1'i subay 3 asker şehit oldu.

Edinilen bilgiye göre, Gabar Dağı eteklerinde bulunan Şırnak Görmeç Jandarma Taburu bölgesinde yol emniyetini alan askere uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. PKK'lıların açtığı ilk ateşte 3 asker şehit edilirken, güvenlik kuvvetleri ile PKK'lılar arasında sabah saatlerinden itibaren çatışmaların sürdüğü belirtiliyor. Bölgeye çok sayıda askeri helikopter sevk edildi.

GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ta bir subay, bir erbaş ve bir er olmak üzere üç askerin şehit edildiğini açıkladı. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "30 Temmuz 2015 günü saat 09.10 sularında, Kara Kuvvetleri 6'ncı Motorlu Piyade Tugay Komutanlığına (Şırnak/Akçay) ait Görmeç ve Seslice Üs Bölgelerine izinden dönen personeli götürmek üzere planlanan konvoyun yol emniyetini almak için görevlendirilen unsurlarımıza, Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından yapılan saldırı neticesinde; bir subay, bir erbaş ve bir er olmak üzere üç kahraman personelimiz şehit olmuştur. Olay bölgesine İHA, silahlı helikopterler ve komando unsurları sevk edilmiş, bir terörist silahı ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Teröristlere yönelik operasyon devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz" denildi. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Gabar Dağı Şırnak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
title