Haberler

Şırnak'ta 8 PKK'lı Teslim Oldu, Rakam 784'e Yükseldi

Güncelleme:

Şırnak'ta 8 PKK'lı örgüt içinden kaçıp güvenlik güçlerine teslim oldu. Son gelenler ile birlikte teslim olanların sayısı 780'i geçti

Şırnak'ta 8 PKK'lı örgüt içinden kaçıp güvenlik güçlerine teslim oldu. Son rakamlarla birlikte 21 Mart 2013 ile 13 Temmuz 2015 tarihleri arasında örgütten kaçıp teslim olan PKK'lı sayısının 784'e çıktığı bildirildi.

8 KİŞİ DAHA TESLİM OLDU

Şırnak Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 13 Temmuz 2015 tarihinde PKK/KCK terör örgütü içerisinde faaliyet yürütmekte olan 8 örgüt mensubunun terör örgütünden kaçıp güvenlik güçlerine teslim olduğu belirtildi.

RAKAM 784'E YÜKSELDİ

Açıklamada, "21 Mart 2013 ile 13 Temmuz 2015 tarihleri arasında ilimiz merkez ve ilçelerinde PKK/KCK terör örgütü içerisinde faaliyet yürütmekte iken örgütten kaçıp güvenlik güçlerine teslim olan şahısların sayısı toplamda 784 kişi olmuştur. Teslim olan şahıslarla ilgili tüm işlemler adli makamlarımızca yürütülmektedir" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

21 Mart Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (123)

JİN:

Burda atıp tutan klavye kahramanları dağa çıksın. Çocukları özel okulda okuyan hdp liler gitsin. bizim çocuklarımızın yakasından düşün vampirler.

34
2
yanıtYanıtla
bosver ismi:

Arkadaşlar bunlar dağdan inip şehir yapılanması kck ya katılıyorlar, ve şehirdeki teröristleri egitiyorlar, durum bu, ayrıca dağda kaldıkları süre içinde zaten kendileri eğitimli birer vatan haini oluyorlar, % 80 i böyle.

31
2
yanıtYanıtla
arda:

tabii teslim olur. . bundan sonra devlet baksın, yeni kimlik, bir iş, başka bir memleket. . . oh ne ala. . . acaba dağda kaldıkları süreleri de sigortaya saydırabiliyor mu?

27
1
yanıtYanıtla
....:

allah büyüktür siz istesenizde istemesenizde barış gelecek inadına barışşşşşşşşşşşş

16
10
yanıtYanıtla
....:

O TESLİM OLANLAR ISKARTAYA ÇIKARILANLARDIR. HASTA OLANLAR İŞE YARAMAYANLAR. ONLARA YARAMIYORSA BİZE HİÇ YARAMAZ ÖLDÜRÜN GİTSİN.

19
5
yanıtYanıtla
hüseyin:

Aciz devlet. Adam yol keser, yakar, öldürür, 8 kişi kendiliğinden gelir haber daha nasıl izah etmek lazım. Batınilik karşısında aciz ve çaresiz kalan Büyk Selçuklu Devleti''nden sonra görülen ikinci tarihi faciayız. TBMM Hükümeti kuruluşunda onlarca isyanla baş ettide bir biz baş edemedik. Suç kimde!

22
1
yanıtYanıtla
mert:

biz türkler de mi dağa çıkmalı bunlar gibi birşeyler koparabilmek için iş ve para yardımı yapılıyor aynı zamanda pisikolojik tedavi görüyorlar.

12
10
yanıtYanıtla
hakan:

VALLA AMERİKALILAR ONLARA YARDIM ETMESSE ŞU AN İTİBARIYLA DAĞLARDA BİR TEK KİŞİ KALMAMIŞ OLACAKTI

17
2
yanıtYanıtla
........:

HAAA BUNLAR İŞDE ŞİMDİ PİŞMALIK YASASINDAN YARARLANIP TOPLUMA KARIŞIP CANLI BOMBA OLARAKA VEYA TOPLUMUN İÇİNDE KADTLETECEK ŞEHİRDE EYLEMLERİNİ SÜRDÜRECEKLER GÖRECEKSİNİZ

16
2
yanıtYanıtla
ARGES:

Akın akın yalan yazıyorsunuz.

5
13
yanıtYanıtla
Tüm 123 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title