Haberler

Şırnak'ta Teog Sınavı Toplantısı

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, okul müdürleriyle Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı ile ilgili toplantı yaptı.

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, okul müdürleriyle Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı ile ilgili toplantı yaptı.

Şırnak Çok Programlı Lisesi toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, 2014-2015 eğitim öğretim yılının ikinci yarısının hayırlı olması temennisinde bulundu. Alagöz, "İlimize bin 328 öğretmen ataması yapıldı. Bir müdür arkadaşımız ne kadar çok çalışır ne kadar çok gayret gösterirse o okul kendini o kadar gösterir kendini öne çıkarır. Kendini kamuoyunda duyurur ve bir numara olur. Bizler çalışmasak gayret göstermesek her şeyi tesadüfe bırakırsak hiçbir başarının da tesadüf olmadığını hepimiz gayet iyi biliyoruz. Şu bir gerçektir hiçbir mazeret başarının yerini tutmaz" dedi.

TEOG sınavına değinen Alagöz, "Nisan ayı sonunda da ikinci TEOG sınavları yapılacak. Arkadaşlarımızdan ikinci dönem daha çok gayret bekliyorum. Şekil verdiğimiz varlık insandır. İnsana hizmet etmek daha çok önemlidir. Okullarımızın ilçelerimizin röntgenini çekeceğiz, tek tek değerlendireceğiz. Her okul kendi karnesini görmüş olacak. Ben başarısızlığın neresindeyim ya da başarısızlık sebeplerim var, niye başka bir okul şu noktada daha iyi ben bu noktadayım, biraz daha gerideyim? Bunun muhasebesini iyi yapmalıyız, o zaman başarıyı yakalarız" diye konuştu. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alagöz Şırnak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title