Haberler

Şırnak'ta PKK'nın Yaktığı Kütüphane İçin Kampanya

TOKAT (İHA) – Şırnak’ta, PKK tarafından yakılan kütüphanenin yeniden onarılması için Tokat’ın Turhal ilçesinde kampanya başlatıldı.

TOKAT (İHA) – Şırnak'ta, PKK tarafından yakılan kütüphanenin yeniden onarılması için Tokat'ın Turhal ilçesinde kampanya başlatıldı.

Ak Parti Turhal İlçe Gençlik Kolları, Şırnak'ta PKK'nın yaktığı kütüphane için 'Evde Durmasın, Birisi Okusun' kampanyası düzenledi.

Kampanya hakkında açıklama yapan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Altun, "Bilindiği üzere 25 Aralık 2015 tarihinde Şırnak İl Halk Kütüphanesi hain terör örgütü PKK tarafından içerisinde öğrencilerin olmasına rağmen, binlerce ilim kaynağı ateşe verilmiştir. Masum canları hiçe sayarak yapılan bu katliam ilde tek olan bu kütüphanenin yok olmasına sebep olmuştur. Canlarını zor kurtaran bu öğrencilerin yaşlı gözlerle kül olduğunu izledikleri bu yuva yediden yetmişe herkesin faydalandığı bu kütüphanenin neden böyle bir saldırıya uğradığını bizler çok iyi biliyoruz. Bu oyunun farkındayız. Açıkça şudur ki, bölücü terör örgütü bölge halkının ve bilhassa okul çağındaki çocukların okumasını kesinlikle istemiyor. Okumuş, bilgi sahibi olmuş bölge halkının kendileri için ne kadar tehlike arz ettiğinin farkında olan terör örgütü bu korkunç eylemi gerçekleştirmiştir. Bizler de Turhal AK Parti Gençlik Kolları olarak 'Evde Durmasın, Birisi Okusun' kampanyası düzenledik" dedi.

Herkese sessiz kalmaması için çağrıda bulunan Altun, "Tüm herkese çağrımız odur ki, başlattığımız bu kampanyaya sessiz kalınmamasıdır. Bizler bunun için ne gerekirse yapacağız ve o yuvayı tekrar o masum talebelere açacağız" ifadelerini kaydetti. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

AK Parti Şırnak Turhal Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title