Haberler

Şırnak'ta Operasyona Sis Engeli (2)

Çatışmalar ŞİDDETLENDİ: 1 POLİS YARALIŞırnak'ta sabah saatlerinde etkili olan sisin dağılmasının ardından başlayan operasyonlar kapsamında, şiddetli çatışmalar oluyor.

Çatışmalar ŞİDDETLENDİ: 1 POLİS YARALI

Şırnak'ta sabah saatlerinde etkili olan sisin dağılmasının ardından başlayan operasyonlar kapsamında, şiddetli çatışmalar oluyor. Şırnak'ın Yeni Mahallesi'nde yaşanan çatışmalar sırasında PKK'lı teröristlerin açtığı ateşte 1 polis memuru yaralandı. Yaralı polis, Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, durumunun iyi olduğu belirtildi.

İdil İlçesi'nde çatışmada yaralanıp kaldırıldğı hastanede şehit olan 'Şehit Üsteğmen Mehmet Çiftçi' adı verilen operasyon kapsamında 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda konuşlanan tanklar, Yeşilyurt Mahallesi'ndeki hendek ve barikatlara top atışı yaparken, Çakırsöğüt 1'inci Jandarma Tugay Komutanlığı'nda konuşlandırılan tanklar ise Bahçelievler Mahallesi'ndeki hendek ve barikatları bombaladı. Top atışlarından sonra Bahçelievler Mahallesi'nden dumanlar yükselirken, kentin tamamından patlama ve silah sesleri duyuluyor.

Şehit Üsteğmen Mehmet Çiftçi operasyonu devam ederken, kirpi tipi zırhlı araçlarla 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'na ve Çakırsöğüt 1'inci Jandarma Komando Tugay Komutanlığı'na askeri sevkiyat yapılıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler Mahallesi Şırnak Politika Güncel Haberler

title