Haberler

Şırnak'ta Kar Esareti: 2 Ile Bağlantı Yolu Kapandı, Okullar Tatil Edildi

Şırnak'ta kar esareti: 2 ile bağlantı yolu kapandı, Okullar tatil edildiŞIRNAK'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle Şırnak-Siirt ile Şırnak-Hakkari karayolları kapanırken, okullar ise tatil edilerek, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamilelere bir günlük idari izin verildi.

Şırnak'ta kar esareti: 2 ile bağlantı yolu kapandı, Okullar tatil edildi

ŞIRNAK'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle Şırnak- Siirt ile Şırnak- Hakkari karayolları kapanırken, okullar ise tatil edilerek, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamilelere bir günlük idari izin verildi.

Şırnak kent merkezi ve ilçelerinde dün akşamdan beri etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Şırnak-Siirt ile Şırnak-Hakkari karayolları ve 37 köy yolu ulaşıma kapandı. Şırnak il merkezine ulaşım sadece Cizre İlçesi istikametinde sağlanırken, İl Özel İdaresi Genel Sekterliği ile Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerinince kapanan yolların ulaşıma sağlanması için çalışmalar aralıksız sürüyor.

Öte yandan, etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Şırnak merkeze bağlı köy ve beldelerdeki bugün ilk ve orta dereceli okullar tatil edilirken, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personel de idari izinli sayılacağı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakkari Şırnak Siirt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title