Haberler

Şırnak'ta Jandarmadan Sürücülere Bayram Şekeri

Jandarma ekipleri, şeker ikram ettikleri sürücüleri kurallara uymaları konusunda uyardı Sürücü Birlik: "Keşke hep böyle bu tür uygulamalar olsa. Eskisi gibi yollarda kontroller yok"

Jandarma ekipleri bayram tatiline çıkan yolculara şeker ve kolonya ikram etti.

Şırnak- Cizre karayolundaki Kasrik yol kontrol noktasında durdurdukları araçlarda vatandaşlara şeker ve kolonya ikram eden jandarma ekipleri, sürücülere uyarılarda bulundu.

Ekipler, sürücüleri emniyet kemeri takma, uykusuz yola çıkmama ve aşırı hız yapmama gibi konularda dikkatli olmalarını istedi.

Nezir Bertan adlı sürücü, jandarma ekiplerinin bu uygulamasından memnun kaldıklarını belirterek, "Askerimiz bize çok güzel örnek oluyor. Bu hizmetlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Geçmiş yıllarda güvenlik gerekçesiyle araçlarının durdurulduğunu dile getiren Şemsettin Birlik ise, "Keşke hep böyle bu tür uygulamalar olsa. Eskisi gibi yollarda kontroller yok. Askerimiz bizi sıkmıyor. Ama yol kontrollerinin olması trafik açısından iyi" şeklinde konuştu.

Salman Akbaş da jandarmanın halkla ilişkilerinin gelişmesinde bu tür uygulamaların katkısının olduğunu söyledi.

Öte yandan, Ramazan Bayramı dolayısıyla İl Jandarma Komutanlığı'nın Şırnak'taki 5 ana yol kontrol noktasında sürücülere yönelik denetimlerinin sürdüğü bildirildi. - Şırnak

Kaynak: AA / Güncel

Şırnak Kasrik Cizre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title