Haberler

Şırnak'ta Eşi, Oğlu ve Kızı Öldürülen Vatandaşa Kanlı Pusu

Güncelleme:

Şırnak'ta daha önce eşi, oğlu ve kızı öldürülen vatandaş dün yapılan silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti.

Şırnak'ın İdil ilçesinde seyir halindeki bir kamyonete düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, biri çocuk 2 kişi yaralandı.

Saldırıda hayatını kaybeden Salih Yağan'ın mart ayında meydana gelen silahlı saldırıda kızı, oğlu ve eşi öldürülmüştü.

UZUN NAMLULU SİLAHLARLA SALDIRI

İlçe merkezinden Yağmurca köyüne giden Salih Yağan'ın (45) kullandığı plakası henüz belirlenemeyen kamyonete, köy girişindeki kum ocağı mevkisinde başka bir araçtan uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Sürücü Yağan olay yerinde hayatını kaybederken, Mehmet (10) ile Nimet Yağan (42) yaralandı.

Yaralılar, araçta bulunan ve diğer şahısların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulanslarla Cizre Devlet Hastanesine kaldırıldı. Jandarma ekipleri, soruşturma başlattı ve köyde güvenlik önlemi aldı.

AYLAR ÖNCE TÜM AİLESİNİN KANI DÖKÜLMÜŞTÜ

Öte yandan, saldırıda hayatını kaybeden Salih Yağan'ın kızı Özgül, oğlu Ramazan ve eşi Kadriye Yağan, 28 Mart 2015'te köyde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada yaşamını yitirmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Şırnak Yağan 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER!!!?? TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor?
500

Yorumlar (57)

KADİR/İST.:

AKP DÖKTÜĞÜ KANDA BOĞULUR İNŞALLAH

20
53
yanıtYanıtla
gerizekali Kadir:

Terörist ve Terör Örgüt olan PKKdir Gerzekali seni. . .

yanıt2
yanıt0
antalya:

ailece akpye oy verecez

33
37
yanıtYanıtla
varto:

pislik pkk

25
35
yanıtYanıtla
Polat:

Siz önce kan davasından kurtulun kizlarinizi başlık parasına satmaktan kutulun kocası ölenlerin kayınlariyla evlendirmekten berdelden kurtulun kizlarinizi dağa değil okula gönderin cehaletten kurtulun.

40
14
yanıtYanıtla
antipkk:

Uyusturucu Silah ve Insan Kacakciligini unutmusun ama daha neler var birde Baris Demokrasi Masali anlatiyor pis PKKlilar. . .

yanıt5
yanıt0
GERCEKCİ:

Hıc Bır zaman değişmeyecek Kürtün en büyük düşmanı yine kürttür. Tansu çiller ne dedi Ölende Kürt Öldürende Kürt

49
2
yanıtYanıtla
LILLIN:

JİTEM DİR JİTEM ESKİ YILLARDAKİ GİBİ KÜRT SİVİLLERİ KATLEDİP PKK KAN DAVASI DİYE HABER YAPAR

13
25
yanıtYanıtla
emrehan:

la bu seferde mit yapsin, hep jitem gina geldi iyice. )))

yanıt5
yanıt1
vatadaş:

eteklilerin işi hasımları ile ermeni partısıne oy vermeenleri öldürerek halka gözdağı veriyor

25
13
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title