Haberler

Şırnak'ta Emniyet Binası ile Zırhlı Araca Saldırı: 4 PKK'lı Öldürüldü, 3 Polis Yaralı

Güncelleme:

Şırnak'ta Emniyet Müdürlüğü binasına PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırının ardından çıkan çatışmada 4 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Cizre'de ise AK Parti teşkilat binası önünde bekleyen zırhlı polis aracına bir grup terörist tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 polis yaralandı.

UZUN NAMLULU SİLAHLARLA ATEŞ AÇTILAR

İl Emniyet Müdürlüğünün Bahçelievler Mahallesindeki hizmet binasına teröristlerce uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

ÇATIŞMA ÇIKTI, 4 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada 4 terörist etkisiz hale getirildi.

POLİS, KAÇAN TERÖRİSTLERİN PEŞİNDE

Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Şırnak Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "05.02.2016 günü Şırnak merkezde bulunan Emniyet Müdürlüğüne ait kademe binasına yönelik olarak bir grup bölücü terör örgütü mensubu tarafından uzun namlulu silahlarla ve roketatarla silahlı saldırıda bulunulması üzerine çıkan çatışmada 4 terörist silah ve mühimmatları ile birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir" denildi.

ZIRHLI POLİS ARACINA ROKETATARLI SALDIRI: 3 POLİS YARALI

Öte yandan, Şırnak'ın Cizre ilçesi AK Parti teşkilat binası önünde bekleyen zırhlı polis aracına da bir grup terörist tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda A.T., M.Ü. ve S.B. isimli polis memurları vücutlarına isabet eden şarapnel parçalarıyla yaralandı. Yaralı polis memurları hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

CİZRE VE SUR'DA 18 TERÖRİST DAHA ÖLDÜRÜLDÜ

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde devam eden operasyonda 11, Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde ise 7 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Açıklamada Cizre ve Sur'daki operasyonlarda etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısının 701 olduğu kaydedildi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Şırnak ve Diyarbakır'da yürütülen operasyonlarda Cizre'de 540, Sur'da da 161 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Genelkurmay internet sitesinde 'Önemli Yurtiçi Olaylar' bölümünde yer alan 4 Şubat gününe ait bilgiler şöyle:

Şırnak / Cizre'de devam eden operasyonda; 11 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş, üç bölücü terör örgütü mensubu terörist yakalanmış, (Operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 540'dır.), yedi adet el yapımı patlayıcı imha edilmiştir.

Diyarbakır / Sur'da devam eden operasyonda; yedi bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş (Operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 161'dir.), bir av tüfeği, bir tabanca ele geçirilmiş, altı adet el yapımı patlayıcı imha edilmiştir.

Bingöl, Hakkari ve Diyarbakır'da bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı tespit edilen 20 şahıs yakalanmıştır.

Şırnak Silopi'de, bölücü terör örgütünden kaçan, dört bölücü terör örgütü mensubu terörist, silahsız ve teçhizatsız olarak güvenlik güçlerine teslim olmuştur.

Kaynak: AA / Güncel

Bahçelievler Şırnak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (151)

TRABZON:

YARALI POLİSLER HALEN ÖLMEDİMİ. ARTIK GİZLEME MEDYA YÜZLERCE POLİS ASKER ÖLÜYO HİÇ BİRİNİ VERMİYOLAR TEPKİ GELMESİN DİYE

64
11
yanıtYanıtla
ömerr:

nereye saklıyor bunları bunların aılelerı yokmu sanıyede sosyal medyayda ortaya cıkar pusuya yatmıs aydın dogan parel medyası varken nerde bu sehıtler ısımlerı ney anca sıkıyorsunuzz

yanıt1
yanıt0
geriz......:

yüzlerce polis asker cenazesi olsa, hadi baskıyla ulusal basını susturdunuz, hadi yerel basını da susturdunuz, peki muhalefet partilerini nasıl susturacaklar, hadi onları da susturdular peki şehit ailelerini nasıl susturacaklar, hadi diyelim ki onları da susturdular peki sosyal medyayı nasıl susturacaklar. yani yok 10 asker yok 20 polis şu bu söylemleriniz tamamen pkk lı saftırikleri kandırırsınız.

yanıt2
yanıt0
YaLana Bak:

9 polis öldürüldü 19 tanede yarılı durmadan anbulans isteniyo gerçekleri halka söyleyin yalanları değil

53
8
yanıtYanıtla
anka:

biz biliyoruz kimin yaln konustugunu sen sikma canini

yanıt2
yanıt1
Sosyalist bir Kürt:

Binanın yarısı imha oldu çok sayıda polis öldü

9
44
yanıtYanıtla
ömer:

zuha zuhaah zuahahaaa he hee yok yok 6 bin polıs öldü. silopı ne oldu sılopı hanı bır mahalleye bıle gıremıyorusnuz dıyordunuz sılopı ne oldu sılopı sılopıyı dıyorum sılopı ne oldu sılopıı haınler sıze dıyorum sılopı ne oldu

yanıt6
yanıt2
sosyalist bir kürt:

... olmasını isterdim ama maalesef bizim çocuklar pöh ü görünce topuklamış...

yanıt1
yanıt2
hiç:

acımadan öldürün bu vatan hainlerini ailesini yurt dışına sürün

45
4
yanıtYanıtla
kafir pkk ya ölüm:

Arkadaşlar şırnak merkezde çatışma devam ediyor. leş sayısı 10 oldu. 4 de yaralıları var. Ele gecirilebilen leş sayısı 5. Gerisi barikatların arkasında kaldı. Ağlayarak yardım istiyorlar

32
10
yanıtYanıtla
Tüm 151 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title