Haberler

Şırnak'ta Arama Çalışmalarına Yeniden Başlandı

Merkeze yaklaşık 35 kilometre mesafede bulunan Araköy yakınlarındaki bir kömür ocağının girişindeki kanyonun yüksek kesimlerinde bulunan kaya parçaları dün akşam saatlerinde düşmesi sonucu göcük altında kalan iş makinası operatörü Mahmut İçkale,...

Merkeze yaklaşık 35 kilometre mesafede bulunan Araköy yakınlarındaki bir kömür ocağının girişindeki kanyonun yüksek kesimlerinde bulunan kaya parçaları dün akşam saatlerinde düşmesi sonucu göcük altında kalan iş makinası operatörü Mahmut İçkale, operatör yardımcısı Süleyman Gökalp ve aşçı Hüseyin Dekçi'nin arama kurtarma çalışymalarına bugün sabah saatlerinde yeniden başlandı. Dün gece ara verilen çalışmalar, sabah havanın aydınlanması ile birlikte vatandaşlar ve Sivil Savunma Arama ve Kurtarma ekipleri tarafından iş makinaları ile yeniden başlatılırken, jandarma çevrede güvenlik önlemleri aldı. Çocukları dev kaya parçaları altında kalan ailelerin ise bekleyişi sürüyor. Arama kurtarma çalışmalarının bulunduğu bölgede Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) dehazır bekletiliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Gökalp Şırnak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title