Haberler

Şırnak'ta AK Parti Eski İl Başkanı da Gözaltına Alındı

ŞIRNAK'ta, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlatılan soruşturma kapsamında Ak Parti Şırnak eski İl Başkanı Mehmet Demir ve Şırnak Şehit ve Gazi Yakınları Derneği Başkanı Mehmet Güngör'ün de aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

ŞIRNAK'ta, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlatılan soruşturma kapsamında Ak Parti Şırnak eski İl Başkanı Mehmet Demir ve Şırnak Şehit ve Gazi Yakınları Derneği Başkanı Mehmet Güngör'ün de aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında 81 ilde başlatılan soruşturma kapsamında Şırnak'ın Kumçatı beldesinde dün akşam askerler aralarında Şırnak Ak Parti eski İl Başkanı Mehmet Demir, Şırnak Şehit ve Gazi Yakınları Derneği Başkanı Mehmet Güngör, öğretmen Mehmet Koç ve İdris Demir adlı bir kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler Şırnak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Darbe girişimi soruşturması kapsamında daha önce Şırnak merkezde bulunan 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı'nın da aralarında olduğu 4 general gözaltına alınarak çıkarıldıkları mahkemede tutuklanmış ve silahlı kuvvetlerle ilişkileri kesilmişti.

- Şırnak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Güngör İdris Demir AK Parti Şırnak Politika Güncel Haberler

title