Haberler

Şırnak'ta 7 Terörist Teslim Oldu, Toplam Rakam 740'ı Geçti

Güncelleme:

Genelkurmay, Şırnak'ta 7 terörstin teslim olduğunu açıkladı. Son gelenlerle birlikte teslim olanların sayısı 740'ı geçti.

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ta bölücü terör örgütü mensubu 7 terörstin teslim olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz günlerde de 8 kişi daha teslim olmuş ve diğer gelenler de hesaba katıldığında rakam 740'ı geçti.

TEÇHİZATSIZ TESLİM OLDU

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü mensubu yedi teröristin, Şırnak Silopi'de, Güvenlik Güçlerine silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğu kaydedildi.

BİR TERÖRİST YAKALANDI

Öte yandan, bölücü terör örgütü mensubu bir teröristin ise Siirt Pervari'de, güvenlik güçleri tarafından silahlı ve teçhizatlı olarak yakalandığı bildirildi. Bu rakamlar yan yana eklendiğinde teslim olanların sayısı 740'ı geçti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Şırnak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (294)

VATANSEVER:

MHP Lİ OLARAK SÖYLÜYORUM . ARTIK ŞU OLMAYAN BEYNİNİZİ ÇALIŞTIRIN HDP BARIŞ DİYOR YETER DİYOR SİZ HALA ONLARIN MECLİSTE NE İŞİ VAR DİYORSUNUZ SİZ DIŞLADIKÇA ONLARDA AYAKLANIR SONRA DA NİYE ÜLKEYİ BÖLSÜNLER DİYORSUNUZ KARDEŞÇE YAŞIYORUZ DİYORSUNUZ PARDON AMA NERDE KARDEŞLİK SİZ ONLARI BÖYLE İKİNCİ PLANA ATARSANIZ Bİ YERE VARAMAZSINIZ YEMİNLEN Bİ DAHA OLURSA SEÇİM OYUMU HDP YE BASACAM BU IRKÇI DUYGUYA LANET OLSUN HEPİMİZ MÜSLÜMANIZ ADAM OLUN BU ÜLKE YALNIZ BİZİM DEĞİL KÜRTLERİN DE. SAYGILAR

126
8
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

HDP HERŞEYİ KABULLENMİŞ ARTIK TÜRK PARTİSİ DE OLMUŞ DAĞ OLAYI BİTİYO AMA DAHA BUNU BENİMSEYEMEYEN MAHLUKATLAR VAR. BE HEY CAHİLLER Bİ DE DİYORSUNUZ OY VERENE YAZIKLAR OLSUN ASIL SİZE BİNLERCE DEFA YAZIKLAR OLSUN SİZ BUNU KABULLENMEZSENİZ GENE SAVAŞLAR GENE ÖLÜMLER OLACAK 15 SENEDİR SAVAŞ OLUYO VE SADECE KARŞILIKLI ÖLÜMLER Bİ YERE VARAMADK. KÜRTLERİ DE KENDİNİZ GİBİ GÖRÜN ARTIK BİRBİRİMİZE DEĞİL DÜNAYAYA KAFA TUTALIM 50 SENE GERİDE DEĞİL 150 SENE İLERİSİNDE OLALIM AVRUPANIN SAYGILAR. . .

77
2
yanıtYanıtla
hasan tahsinmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ben bir Türküm.Askerdeyken Kürtlerle birarada kaldım.Türk askerlerden serseriler uyuşturucu bağımlıları komutanın kankaları anama söverken bizden sorumlu komutan bana gülüyordu üst devrelerine çay getir diyordu ayaklarına çay götürtüyordu yoksa emre itaatsizlikten mahkemeye veririm diye tehdit ediyordu fazladan 6 ay daha o lanet yerde yaşamam gerekirmiş ben zengine benzediğim için burada biraz çekmem lazımmış.Askerden geleli bir yıl olmadı anneme bakmaya hala utanıyorum o namussuzları orada öldüremediğim için.. Kürtlerdense korkarak yolunu değiştiriyorlardı. Ve o beğenmediğiniz Kürtlerden namaz kılanları da vardı ve haksızlığa karşı duruyorlardı beni destekliyorlardı haksızlığa uğradığım için roman gibi belki ama gerçek bana üzüldüklerini gördüğümden beri onlar benim kardeşim. Ben de askere gidene kadar milliyetçiydim orada yaşadıklarımdan sonra insan önce insansa değerlidir yoksa TÜRK diye sahip çıktığınız yerde kutsal saydığınız yerde sizin şerefinizi iki paralık etmekten çekinmiyorlar.Şimdi ne demeli.Ucunda ölüm olsa haksızlıktan hapisten korkmamayı onlardan öğrendim.Yazıklar olsun bu ülkeyi yöneten tüm insanlara..

39
13
yanıtYanıtla
egemen türkyilmazm@m.mm@m.m:

Sen askerligi edirne kesandami yaptin.

yanıt3
yanıt0
efe:

Hadi git isine algi yaratiyorsun bende Sirnakta askerlik yaptim ne mal olduklarini iyi bilirim

yanıt4
yanıt6
İshakMobil-IOS:

Türküm ulan diyene sesleniyorum dağa kaçanda dağda ölande öldürülen askerde hepsi bu vatanın cocukları seningibi kafası almayan cahil birisin bende kürdüm ama bu vatan bu bayrak bu topraklar hepimizin dinimizde ayrımcılık yok. Çanakkale şehitleri hepimizin dedeleri bu yetermi. ( ümetciyiz)

50
2
yanıtYanıtla
silopili:

silopide oturuyorum ne ben nede bir başkası gerillanın bu güne kadar teslim olduğuna şahit olmadı nereden uyduruyorlar bunlar anlayamadım

37
10
yanıtYanıtla
Ekmek:

Gelin Kardesim bu Ulkede hepimize ekmek var

42
4
yanıtYanıtla
zincirsiz cengomobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Işid bitirdi bunları

29
17
yanıtYanıtla
Ali dilmenmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Kimler teslim oluyor ben size söyleyeyim lşide savaşmaya gönderilenler korkudan türkiyeye teslim oluyorlar

13
32
yanıtYanıtla
Tüm 294 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title