Haberler

Şırnak'ta 45 Uzun Namlulu Silah Ele Geçirildi

İdil ilçesinde, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmasına gönderilen kaleşnikof marka 45 silahın ele geçirildiği bildirildi.

İdil ilçesinde terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmasına gönderilen 45 kaleşnikof marka silahın ele geçirildiği bildirildi.

Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada, terör örgütü PKK/KCK üst yönetimi tarafından İdil, Cizre ve Silopi ilçelerinde faaliyet gösteren gençlik yapılanmaları ile milis ve işbirlikçi şahıslara dağıtılmak üzere silah gönderileceği bilgisinin alınması üzerine operasyon düzenlendiği belirtildi.

İdil ilçesinin Pınarbaşı bölgesinde jandarma ekiplerince yapılan aramalarda yol kenarında 5 çuval içerisinde poşetlere sarılmış vaziyette  kaleşnikof marka 45 piyade tüfeği ile bir RPG-7 roketatar mühimmatı ele geçirildiği kaydedilen açıklamada, olayla bağlantılı oldukları düşünülen A.S. ve M.A.U'nun gözaltına alındığı bildirildi.

Öte yandan, Silopi ilçesi Derebaşı köyü bölgesinde Jandarma ekiplerince durdurulan M.E. yönetimindeki araçta yapılan aramada Şırnak'ta faaliyet gösteren örgüt mensuplarına gönderilen çok miktarda tıbbi malzeme ele geçirildi.

Olayla ilgili sürücü M.E. gözaltına alındı. - Şırnak

Kaynak: AA / Yerel

Şırnak Valiliği Silopi Cizre Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Adil Vicdan:

Yansımalardan işleyişten ve gidişattan anlaşılmaktadır ki artık Türkiye''nin sömürü lerine, emrine ve hizmetine karşı gelmekte ısrar etmesi yüzünden, süper sömürgen Amerika ve müttefikleri emir vermiş, işbirlikçi itleri de yeniden çok yönlü saldırıya geçmiş ve devam etmiş mi diyelim?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title