Haberler

Şırnak'ta 100 Araçlık Askeri Sevkiyat

Güncelleme:

Mardin yönünden gelen ve yaklaşık 100 araçtan oluşan 'Kirpi' ve 'Akrep' adı verilen zırhlı araçlar ve komandoların bulunduğu konvoy, sıkı güvenlik önlemi altında Cizre İlçesi'nden geçerek, Şırnak'a doğru gitti. Konvoyun ilçeden geçişi sırasında polis, TOMA araçları ile geçiş güzergahında önlem aldı.

SEVKİYAT ŞIRNAK JANDARMA KOMUTANLIĞI'NA

Sevkiyatın, Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'na yapıldığı, daha sonra uygun görülen birliklerde konuşlandırılacağı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mardin Şırnak Cizre Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (164)

Pkk yenilmezdir:

Buyrun bekliyoruz

38
36
yanıtYanıtla
Ayse YPJ:

Dis Güclerin Ortadogu`daki Köppegi Türkiyedir bunu untmayin

42
30
yanıtYanıtla
Anıl dilaver:

NE MUTLU KÜRDÜM DİYENE

35
29
yanıtYanıtla
edirne kürtsüz bölge uzunküprü:

ey türk milleti yakana bit kapina kürt dadandirma

20
42
yanıtYanıtla
R.D.:

100 degil isterseniz 100 milyon askeri arac gönderin. Bu halk sizi isgalci bir güc olarak gördügü sürece hic bir yere varamazsiniz. Ha Israilin Filistin isgali ha TSK''nin Kürdistan isgali. Ikiside eninde sonunda kaybedecektir, halk kazanacaktir.

13
40
yanıtYanıtla
Ercişli özkürt:

Kardeşlerim bizde kürdüz bizi pkk ile karıştırmayın. Yorumcular bişey yazarken kürtler hakkında genelleme yapmayın. Bu vatan için gerekirse gözümüzü kırpmadan canımızı veririz. Yani mhp ve hdp itleriyle karıştırmayın bizi. Hepinizi çok seviyoruz kürtmüş türkmüş lazmış. Ha bu arada bir kürt olarak valla laz kardeşlerimi daha çok seviyorum. Oyunlara gelmeyin sevgi olsun yolunuz kardeşlik olsun.

45
7
yanıtYanıtla
ccc:

kürdistanı isteyen kürtler neden ypg ye katılmıyorsunuz da klavyede ötüyorsunuz. hem devlet sınır geçişinize izin veriyor. ama sizin arkanız yemez katılmaya. arkanız yusuf yusuf ediyor. kabani olayında yüz kişi katılmak için sınırı geçti sonradan iki üç kişi hariç hepsi türkiyeye geri döndü. sizler erkek değilsiniz. eşcinsel topsunuz

46
5
yanıtYanıtla
serhado:

kürdistan kopeklere mezar olacak

20
28
yanıtYanıtla
MİLLİYETÇİ:

HADİ LAN ÇIKSANIZANA MEHMEDİN KARŞISINA ÇAPULCULAR

25
22
yanıtYanıtla
ŞIRNAKLI73:

Biji Amerika Biji obama

9
38
yanıtYanıtla
Tüm 164 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title