Haberler

Şırnak Şehidi Sami Saygı İçin Tören Düzenlendi

Şırnak merkez Dicle Mahallesi’nde çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı Şırnak Asker Hastanesi’nde şehit olan Uzman Çavuş Sami Saygı için 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’nda uğurlama töreni düzenlendi.

Şırnak merkez Dicle Mahallesi'nde çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı Şırnak Asker Hastanesi'nde şehit olan Uzman Çavuş Sami Saygı için 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda uğurlama töreni düzenlendi.

Törene, Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Temel, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, 1. Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Sami Özturhan, Emniyet Müdürü Celal Sel, şehidin eşi Fadime Saygı ve oğlu Mehmet Talha Saygı, şehidin silah arkadaşları ve polisler katıldı.

Şırnak'taki saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Sami Saygı'nın Türk bayrağına sarılı naaşı Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'na getirilerek katafalka konuldu. Törende, şehidin öz geçmişi okunarak, dua edildi. Daha sonra şehidin naaşı katafalktan alınarak ambulansa taşındı. Şehidin naaşı helikopter ile Şerafettin Elçi Havalimanı'na, oradan da uçakla Çorum'a gönderildi. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şırnak Dicle Güncel Haberler

title