Haberler

Şırnak, Mardin ve Hakkari'de 20 PKK'lı Etkisiz Hale Getirildi

Daha önceden etkisiz hale getirilen bir bölücü terör örgütü mensubu teröristin cesedi bulunmuş, dört tabanca, iki av tüfeği, beş el bombası, 30 Kaleşnikof piyade tüfeği fişeği ve yedi adet telsiz ele geçirilmiş, iki el yapımı patlayıcı imha edilmiştir.

Daha önceden etkisiz hale getirilen bir bölücü terör örgütü mensubu teröristin cesedi bulunmuş, dört tabanca, iki av tüfeği, beş el bombası, 30 Kaleşnikof piyade tüfeği fişeği ve yedi adet telsiz ele geçirilmiş, iki el yapımı patlayıcı imha edilmiştir. (Operasyonda, toplam imha edilen el yapımı patlayıcı sayısı 219'dur)

Siirt / Eruh'da icra edilen operasyonda, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce kullanıldığı tespit edilen bir sığınakta; iki el bombası, beş roketatar mühimmatı, 250 Biksi makineli tüfek fişeği, dört M-16 piyade tüfeği şarjörü ve 255 fişeği, altı Kaleşnikof piyade tüfeği fişeği, bir dürbün, bir gece görüş dürbünü, hazırlanmış sekiz el yapımı patlayıcı, bir güneş paneli, bir telsiz, bir akü, beş sırt çantası, 19 lt mazot, çok sayıda giyim ve yaşam malzemesi ile örgütsel doküman ele geçirilmiştir.

Bingöl / Yedisu'da, bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı tespit edilen iki iş birlikçi şahıs yakalanarak göz altına alınmıştır. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Siirt Eruh Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Kürt Asıllı TÜrk Vatandaşı:

Devlet çoğu yerde yanlış yapıyor eğer pkk (partiye keru kuçıke) yok edilmek isteniyorsa buna destek olan memur işçi esnaf halk kim varsa yapılan sosyal yardım(eş yardımı, doğum yardımı, tarla desteklemesi, çocuk parası, bakıcı maaşı, yeşil kart vb. ) varsa kesmeli, memursa işine son verilmeli ve tutuklanmalı , ağır yaptırım yapmalı (vatandaşlıktan çıkarılma mesela) bakın bakalım bu pkk (partiye keru kuçıke) ve sempatizanlarının kökü nasıl kuruyor. Bu bölgede yakılmadık kütüphane, yakılmadık okul

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title