Haberler

Şırnak'ın Ateşi 16 Kente Düştü

Şırnak’taki operasyonlarda, 16 kentin nüfusuna kayıtlı asker, polis, korucu ve şehit olurken, 163 güvenlik görevlisi de yaralandı.

Şırnak'taki operasyonlarda, 16 kentin nüfusuna kayıtlı asker, polis, korucu ve şehit olurken, 163 güvenlik görevlisi de yaralandı.

Şırnak'ta teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların kapatılması, barikatların kaldırılması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için 14 Mart'ta sokağa çıkma yasağı ilan edilmesiyle birlikte asker ve polisin katılımıyla başlayan "Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çiftçi Operasyonu", 81'inci gününde tamamlanmıştı. Kentteki operasyonlarda, 16 ilden 22 asker, polis, korucu ve sivil şehit olurken, 163 güvenlik görevlisi de yaralandı.

Kentte, 20 Mart'ta Bursalı Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Cemil Turan ve Çorumlu Polis Özel Harekat Emre Beker, 24 Mart'ta Yozgatlı Özel Harekat Polisi Osman Belkaya ve İzmirli Polis Memuru Cemil Koç, 26 Mart'ta Şırnaklı Geçici Köy Korucusu Abdullah Fidan, 29 Mart'ta Şırnaklı Yardımcı Teknisyen Mehmet Sadık Altürk ve Adanalı Polis Özel Harekat Memuru Volkan Çay, 31 Mart'ta Şırnaklı Geçici Köy Korucusu Mehmet Tatar'ın oğlu Bayram Tatar, 2 Nisan'da Çorumlu Uzman Çavuş Sami Saygı, 12 Nisan'da Mersinli Uzman Çavuş Cihangir Can, 16 Nisan'da Antalyalı Polis Özel Harekat Hıdır Gençaslan ve Kayserili Polis Memuru Hüseyin Danacı, 20 Nisan'da Mersinli Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Erdi Eker ve Çorumlu Jandarma Uzman Çavuş Habib Gökçe, 28 Nisan'da Manisalı Uzman Çavuş Şevket Kolankaya, 29 Nisan'da Çankırılı Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Serdal Uyanık ve İstanbullu Jandarma Üsteğmen Rahim Çelik, 1 Mayıs'ta Zonguldaklı Uzman Çavuş Burak Saraçlı, 6 Mayıs'ta Erzurumlu Özel Harekat Polisi Ergin Şara, 11 Mayıs'ta Samsunlu Özel Harekat Polisi Ersan Gürpınar, 23 Mayıs'ta İstanbullu Jandarma Uzman Çavuş Selçuk Beki ve 30 Mayıs'ta Hataylı Özel Harekat Polisi Cuma Bilek şehit oldu. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Tatar Mersinli 14 Mart Şırnak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
title