Haberler

Şırnak'ta Emniyet Binasına Yapılan Saldırı Kamerada

Güncelleme:

Şırnak'ta Emniyet Müdürlüğü binasına PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Çatışmada 4 PKK'lı terörist öldürülmüştü.

Dün Şırnak'ta Emniyet Müdürlüğü binasına PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı sırasında çıkan çatışmanın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüler çatışmanın şiddetini ortaya koydu. Çıkan çatışmada 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirilmişti.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Şırnak Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "05.02.2016 günü Şırnak merkezde bulunan Emniyet Müdürlüğüne ait kademe binasına yönelik olarak bir grup bölücü terör örgütü mensubu tarafından uzun namlulu silahlarla ve roketatarla silahlı saldırıda bulunulması üzerine çıkan çatışmada 4 terörist silah ve mühimmatları ile birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir" denildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (55)

gercekler:

nasilda kaciyor özel harekatcilar

41
80
yanıtYanıtla
Turk:

Ondan mi 4 tane leş cehenneme gitti :)

yanıt55
yanıt18
elazigli kürt23:

kac tc teroristi imha edildi göruntulerdede göruyorsunuz nasil kaciyolar

51
38
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Hani nerde çöken emniyet binası. Onuda gösterin. En az 20 polis öldü.

18
66
yanıtYanıtla
Erzurumlu:

Şu olaylar bitirilsin senin gibi internetten pkk ya destek veren ermeni torunları da bilgisayarının başından toplanacak inşallah. Ya adam gibi bu vatanda hainlik yapmadan yaşayacaksın yada pkk-pyd denen çapulcu kardeşlerinin yanında gidip suriye de yaşacaksın.

yanıt27
yanıt4
Türk:

İnternetten terör propagandası yapanlar, sanmayın ki rahattasınız. Şu fistanlılar geberdikten sonra tek tek yakalanıp yargılanacaksınız.

yanıt7
yanıt13
kürt Mobil-ANDROID:

ooo ALLAH'a Şükürler olsun ki bizim adimızı lekeleyen bu sözde kürtler bu ülkeyi biz olduğumuz süre ce bölemeyeceksiniz.

58
19
yanıtYanıtla
EMRE:

7 AYDA 5 BİNDEN FAZLA PKKLI TERÖRİST GEBERTİLDİ

51
18
yanıtYanıtla
ismail:

ne oldu hevallere gerillaya hpg ye. hani gerilla kızınca bilmem ne oluyordu. lan oglum dedik size 20 tl lik mekap giymekle savascı olunmuyor kerolar. Allahın izniyle dedigimiz gibi öleceksinizzzzzzz

56
11
yanıtYanıtla
ccc:

barışa kızanlara sesleniyorum. Bölgede çalışan arkadaşlarım var. Bu mücadelede barış sürecinin etkisi artık kürtlerde uynadı. Eskisi gibi destek vermiyor kızıyorlar. Pkk etkinliği bölgeden her geçen gün siliniyor. uçaklar havadan asker karadan her geçne gün seslerini kısıyor. Kürtlere de helal olsun BAKMAYIN BU HAYİNLERİN ŞU ZAMANA KADAR Kİ EN BÜYÜK PLANIYDI. BAKMAYIN BU KADAR AZ ETKİ YAPTIĞINA KÜRT KARDEŞLERİMİZ SAĞOLSUN ÖZELLİKLE BAZI İLLERDE İZİN VERMEDİ BU SOYSUZLARA BU TOPRAKLARA HUZUR LAZIM

58
8
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title