Haberler

Şırnak Emniyet Müdürlüğü 36 Engelli Vatandaşa Tekerlekli Sandalye Dağıttı

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği koordinesinde gerçekleştirilen 'Engelsiz Bir Hayat İçin' projesi kapsamında engelli vatandaşlara 36 adet tekerlekli ve akülü sandalye dağıtıldı.

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği koordinesinde gerçekleştirilen 'Engelsiz Bir Hayat İçin' projesi kapsamında engelli vatandaşlara 36 adet tekerlekli ve akülü sandalye dağıtıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene Şırnak Valisi Hasan İpek, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Zeki Güven, İl Emniyet Müdürlüğü, polis memurları ve tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duyan engelli vatandaşlarla yakınları katıldı. Burada konuşan Vali İpek, "Emniyet mensubu kardeşlerim bugün İstanbul'daki derneklerle birlikte güzel bir faaliyete imza attı. Şırnaklı vatandaşlarım bizler Emniyet Teşkilatı olarak Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak ve tüm devlet kurumları olarak Şırnaklıların hizmetinde olmaktan gerçekten büyük bir gurur ve onur duyuyoruz. Arkadaşlarımız sizler için her gece olaylarla anılan bir ilin emniyet mensupları sizler için özel gayretler sarf edip İstanbul'dan derneklerle bir şekilde 36 tekerlekli sandalyeyi size temin etmişler. Bu sandalyelerin tüm engelli vatandaşlarıma hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bizler sizlere hizmet etmekten gurur duyuyoruz. ve sizlerinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan ve bu ülkenin insanı olmaktan gurur duyduğunuzu bütün kalbimizle biliyoruz. İstanbul'dan gönderilen bu tekerlekli sandalyelerin engelli vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından tekerlekli sandalyeler engelli vatandaşlara dağıtıldı. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Hasan İpek İstanbul Şırnak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title