Haberler

Şırnak - CHP Milletvekili Atıcı: 'Hayır' Diyenlere Terörist Denilmesi Bizi Incitiyor

CHP Milletvekili Atıcı: 'Hayır' diyenlere terörist denilmesi bizi incitiyorCUMHURİYET Halk Partisi Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, referandum çalışmaları kapsamında gittiği Şırnak'ta yaptığı konuşmada, "Hayır diyenler terörist, şeytan, FETÖ'cu denmesini istemiyoruz.

CHP Milletvekili Atıcı: 'Hayır' diyenlere terörist denilmesi bizi incitiyor

CUMHURİYET Halk Partisi Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, referandum çalışmaları kapsamında gittiği Şırnak'ta yaptığı konuşmada, "Hayır diyenler terörist, şeytan, FETÖ'cu denmesini istemiyoruz. Bunlar bizi incitiyor" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı ve Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, 16 Nisan günü yapılacak referandumda sandık güvenliği çalışmalarını başlatmak üzere Şırnak'a geldi. CHP Şırnak İl Başkanılığı önünde partililere hitap eden Atıcı,"Türkiye genelinde halk, bütün ülkeyi bir tek adama emanet etmeme yönünde bir fikir birliğine vardı. Gençler, kadınlar büyük çoğunlukta hayır diyor. İktidar bunun farkındadır. Bunun farkında olduğu için de çok güçlü bir şekilde millete 'Evet' dedirtmek için çabalar sarf ediyor. Bütün televizyonlarda tarafsız olması gereken, Cumhurbaşkanı, Başbakan, bakanlar, valiler, rektörler, devlet memurları, devlet imkanları hepsi seferber olmuşlar millete 'Evet' dedirtmek istiyorlar. Milletimiz bir türlü evet demiyor. Bunun farkında oldukları için baskıyı giderek artırıyorlar. Olağanüstü Hal'i bir türlü kaldırmıyorlar. Olağanüstü Hal koşullarında bir seçim yapmaya çalışıyorlar. Halkımız da bundan rahatsız. 'Hayır' diyenlere terörist, şeytan, vay bunlar FETÖ'cülerle ortak iş yapıyor denmesini istemiyoruz. Bunlar bizi incitiyor. Milletimizi incitiyor. Evet diyenler nasıl onurlu şerefli vatandaşlarımız ise, hayır diyenler de aynı şekilde onurlu ve şereflidir" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Aytuğ Atıcı Mersin Şırnak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title