Haberler

Şırnak'a Gitmek İsteyen 100 Araçlık Konvoya İzin Verilmedi

Güncelleme:

Sokağa çıkma yasaklarına tepki için Şırnak'a gitmek isteyen ve aralarında HDP'li milletvekili ile DBP'li belediye başkanlarının da bulunduğu 100 araçlık konvoyun Siirt'ten geçişine izin verilmedi.

GÜVENLİK GÜÇLERİ ARAÇLARI DURDURDU

Çeşitli kentlerden gelerek sabah erken saatlerde Siirt- Eruh güzergahını kullanarak Şırnak'a gitmek isteyen konvoy, Ziyaret- Kurtalan yol ayırımında önlem alan güvenlik güçleri tarafından durduruldu.

Çok sayıda asker ve polisten oluşan güvenlik güçleri, gelen araçları durdurarak, Siirt'e girişlerine izin verilmedi. HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, konvoy halinde geçişlerine izin verilmesi için polis amirleriyle uzun süren bir görüşme yaptı. Ancak yapılan görüşmeye rağmen, konvoyun geçişine izin verilmedi.

BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

Ziyaret-Kurtalan yol ayırımında bekleyen kalabalık grup, karlı ve soğuk havada yaktıkları ateşle ısınmaya çalışırken, konvoyun bekleyişi de sürüyor.

Öte yandan, Siirt'ten yola çıkan yaklaşık 10 araçlık başka bir konvoy da Eruh karayolu üzerinde bekletiliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kurtalan Şırnak Siirt Eruh Güncel Haberler

500

Yorumlar (43)

MARDİNLİ:

VUR ASKERİM ALLAH İÇİN, PEYGAMBER İÇİN, ŞEHİDİM İÇİN ŞEHİDİMİN GERİDE BIRAKTIĞI AİLESİ İÇİN VUR, VATANIM İÇİN VUR DAHA İYİ BİR GELECEK İÇİN VUR ALLAH İÇİN VUR ACIMA. RABBİM PÖH VE JÖHLER''İN YARDIMCISI OLSUN ATIŞLARINIZ İNŞAALLAH 0 TAM NOKTASI OLUR. RABBİM SİZLERİ KORUSUN DUALARIMIZ SİZLERLE BU MİLLET ARKANIZDA

72
4
yanıtYanıtla
zana:

İnadına HDP

9
57
yanıtYanıtla
BANU:

Geberin o yollarda zaten TÜrkiye nin gözünde çoktan öldünüz.

yanıt22
yanıt1
uzayın şimdi:

Devlet giremezsin diyorsa giremezsin değil milletvekili ne olursan ol hava hadi uzayın şimdi orada devletimiz operasyon yapıyor geride kalan kırıntılarınızın leşlerini almaya daha sonra gelirsiniz defolun lan burası Türkiye hadi naşşş başka kapıya

51
3
yanıtYanıtla
sdi:

cok igrec birisin beynin gelismemis senin

yanıt0
yanıt6
dıyerbekırlı:

lan bunların işi gucu yokmu parayı nerden alıyorlar lan ben bır gun clısmasam acım adamların işi gucu ortalıgı karıstırmak

38
8
yanıtYanıtla
HACI:

ÜLKENIN GELDIGI DURUMA BAK KONUSMALARI YASAK SECILDIKLERI BÖLGELERE GITMELERI YASAK BIRAZ DÜSÜNMEK GEREK BUNA MÜSADE ETMEYENLER DOGRUMU YAPIYOR ASLA.

6
39
yanıtYanıtla
boz . kurt.:

Onlarin ve senin niyetin hozuk onun icin izin verilmiyor isimiz bitince izin veririz anladin

yanıt1
yanıt1
Recep Atli:

Sokaga cikma yasagi konulan bir sehre ben milletvekiliyim sokaga cikarim demeyemi gittiniz. Devletin kanunlarina uymayan milletvekilinin dokunulmazligi kaldirilmali.

29
2
yanıtYanıtla
ÜLKE BİZİM.SİZ KİMSİZNİ !!!:

HADİ ANAM NAŞŞŞ. . . . . AYNEN GELDİĞİNİZ GİBİ GERİ DÖNECEKSİNİZ!!ALMIYORUZ SİZİ, ÖZERKLİK İLAN EDİP BAŞARISIZLIK VE REZİLLİKLE SONUÇLANAN BU OYUNDAN VAZ GEÇİN ARTIK. . . . ORASI T. C . . . . . . . . DEVLETİMİZ İZİN VERİRSE GİREBİLİRSİNİZ. . . .

28
2
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title