Haberler

    Sırma Belin ile Tibet Ses Çanaklarıyla Beden Zihin Ruh Akordu Frekansların Gücü

    SIRMA BELİN İLE TİBET SES ÇANAKLARIYLA BEDEN ZİHİN RUH AKORDU FREKANSLARIN GÜCÜSeslerin, titreşimlerin etkisi artık yadsınamaz...

    SIRMA BELİN İLE TİBET SES ÇANAKLARIYLA BEDEN ZİHİN RUH AKORDU FREKANSLARIN GÜCÜ

    Seslerin, titreşimlerin etkisi artık yadsınamaz...

    Ses çanakları, gong ve kendi sesinle gerçekleşecek olan bir ses banyosu-ses meditasyonuna davet ediyorum seni !

    Çanaklardan ve gongtan çıkan ses ve titreşimlerle alfa frekansına geçip içindeki hekimi uyandırabilirsin.

    Seslerle çakralar dengelenir, bilinçaltın temizlenir, stresin yok olur, mutluluk hormonları salgılarsın, ağrıların azalır yok olur, iç huzura ve dinginliğe kavuşursun, yaratıcılığın, odaklanman ve öğrenmen artar. SES MUCİZEDİR !

    NOT: Meditasyona herkes katılabilir, daha önce hiç tecrübesi olmayanlar da. Matlara uzanılacağından, rahat kıyafetler giyilmesi önerilir.

    Saat: 15.00-17.00 arası

    Ücret: 60.00 TL

    Etkinliğimiz randevu olup, talepleriniz için irtibata geçmeniz rica olunur.

    Nil Tavelli

    0532 295 62 48

    0212 466 4141

    Zihin ve Beden Danışmanlık Akademi

    İncirli Cad. Sinan Ap. No: 43 Daire: 13 Bakırköy/ İstanbul

    www.zihinvebeden.com

    ww.facebook.com/zihinvebeden

    www.instagram.com/zihin_ve_beden_nil_tavelli

    www.twitter.com/ZihinveBeden

    SIRMA BELİN KİMDİR?

    İstanbul Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun oldu; aynı bölümde yüksek lisansını tamamlimladıktan sonra, doktora sürecinde Alman Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı'nda öğretim üyesi olarak çalıştı. 1994 yılında bu görevinden istifa edip profesonel turist rehberliğine başladı ve birçok kültür turunda yabancı konuklar için Türkiye'nin sadece döner ve lahmacun imgesiyle kodlamalarını engelleyen rehberlerden oldu.

    Belin, birçok tamamlayıcı şifa yöntemine, enerji çalışmasına ilgi duymuş, farklı seminerlere katılarak bu konuda ufkunu geliştirmiştir.

    Aldığı eğitimler şunlardır:

    Reiki 1,Reiki 2 Merkez Bilgi Alanı Vakfı/Sevgi Ersoy

    Acutonics Sound Gates to Meridian Harmonics (Diyapazon, ses çatallarının kullanımı)

    The Fibonacci Process eğitimi,

    Acutonics Harmonic,

    Ron LaPlace

    Kişisel Dönüşüm Danışmanlık Eğitim Programı,

    Kadir Has Üniversitesi&Yaşam Akademisi ortak programı

    Peter Hess Akademisinde ek eğitimlere halen devam etmektedir.

    Ses çanakları ile yapılan ses terapisi- ses masajı uygulayıcılığı,

    Peter Hess Institut (Klangmassagepraktikerin . Almanya)

    Kurumumuzda yapılan eğitimler ve uygulamalarda teşhis veya tedavi uygulanmamaktadır. Web Sayfamızda bulunan bilgiler hiç bir şekilde tanı ve tedavi amaçlı kullanılamaz. Tanı ve tedavi, mutlaka bir doktor tarafından yapılması gereken son derece ciddi bir işlemdir. Her türlü hastalık ve sair tedavi gerektiren sorunlarınız için lütfen önce doktorunuza danışınız.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Bakırköy

    Mekan : Zihin ve Beden Danışmanlık Akademi

    Mekan Adresi : İncirli Cad. Sinan Ap. No: 43 Daire: 13 Bakırköy/ İstanbul

    Başlangıç Saati : 26.03.2017 14: 00: 00

    Bitiş Saati : 26.03.2017 16: 00: 00

    Kategori : SIRMA BELİN İLE TİBET SES ÇANAKLARIYLA BEDEN ZİHİN RUH AKORDU FREKANSLARIN GÜCÜ

    Tür : Seminer

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Bakırköy Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title