Haberler

Sırlıbaş Güven Tazeledi

Demokrat Parti (DP) Yüreğir İlçe Başkanlığına Süleyman Vahit Sırlıbaş yeniden seçildi.

Demokrat Parti (DP) Yüreğir İlçe Başkanlığına Süleyman Vahit Sırlıbaş yeniden seçildi.

Geniş katılımlı olarak gerçekleştirilen DP Yüreğir İlçe Kongresi'nde konuşan Süleyman Vahit Sırlıbaş, Demokrat Parti'nin bir misyon olduğunu belirterek "Demokrat Parti misyonu, insanından aldığını insanına veren bir misyondur" dedi.

30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere değinen Sırlıbaş, seçim sonucunun Türkiye'nin geleceğini de şekillendireceğini belirterek, "Adana'yı Adana'yı bilenler yönetmeli. Çelemli'yi, Doğankent'i, Tufanbeyli'yi Feke'yi Adana'nın her tarafını bilmeli. Siyasette emek verip yorulmuş olmalı" dedi.

"Genç ve iyi bir siyaset adamı, Adana'yı kucaklayan, göreve geldiği günden beri parti teşkilatlarını toparlayıp Adana için gerçekten de olumlu şeyler yapan değerli bir siyasetçi" olarak anons edilen CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer de "Adana'da yaşayan tüm vatandaşlarımız bunun bilinci içerisinde 30 Mart'ta oylarını kullanacaktır. Kim hayırlıysa, karanlıktan kim çıkaracaksa sandıktan onun çıkacağına inanıyorum" diye konuştu.

Kongrede konuşan MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü ise bir ülke için en kötü şeyin kutuplaşma olduğunu vurgulayarak, demokraside başarılı ve kalıcı olmak için karşılığını halkta aramak gerektiğinin altını çizdi.

Kongreye, DP İl Başkanı Fatih Köylü, eski il ve ilçe başkanları, kadın kolları üyeleri, muhtarlar, siyasi partilerin temsilcileri ve DP üyeleri katıldı.

Süleyman Vahit Sırlıbaş başkanlığındaki DP Yüreğir ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu:

"Yusuf Gürdeğiş, Hayri Durna, İbrahim Ateş, Hasan Gümüştaş, Özgenç Alyagut, Mehmet Şanlı, Davut Hoşgel, Mustafa Konur, Niyazi Avcı, Fuat Ay, Tekin Özdemir, Erdinç Antepüzümü, Melih Coşkuntuncel, Mehmet Şendağ, Mesut Salim Çiftçikal, Ali Ekrem Dikmen, Şaban Tuzluklu ve Yunus Yılmaz." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Demokrat Parti Türkiye Yüreğir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title